Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

A1 Τοπική Μεσσηνίας: Αποτελέσματα - Βαθμολογία 15ης Αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν το ΣαββατοΚύριακο οι έξι από τους επτά αγώνες της 15ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα την Α1 Τοπικής κατηγορίας της Μεσσηνίας ενώ υπολείπεσαι άλλος ένας αυτός του Παπαφλέσσα Χώρας με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί αύριο 18 Ιανουαρίου.
Η 15η Αγωνιστική δεν ήταν γούρικη για την Εράνη καθώς η Αβία ήταν καλύτερη και υποχρέωσε την Εράνη στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα ευτυχώς χωρίς συνέπειες για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 15ης Αγωνιστικής είναι:

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αγρότες. Τι αποφάσισαν σήμερα στην Μεσσήνη

Πολλοί ήταν οι αγρότες που συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στη Μεσσήνη προκειμένου να διαδηλώσουν εναντίον της φορολαίλαπας που ετοιμάζεται η κυβέρνηση Τσίπρα να τους επιβάλει.
Στο συλλαλητήριο ....

Ενημέρωση Κατσίβελα για κτηριακές υποδομές σχολείων της Κυπαρισσίας. Υπέβαλαν ερωτήσεις και οι μαθητές.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας επισκέφθηκε το Λύκειο και το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας, όπου είχε μακρά και εποικοδομητική συνεργασία με το Λυκειάρχη κ. Αντωνόπουλο Ευάγγελο και τον Γυμνασιάρχη κ. Θεοδωρόπουλο Γεώργιο, για θέματα που αφορούν τις κτιριακές υποδομές των σχολείων, όσο και θέματα που αφορούν το σύνολο της εκπαίδευσης.

Ακολούθησε συνάντηση και συζήτηση με τους εκπροσώπους της .....

Όλες οι νέες αντικειμενικές αξίες

Την υπουργική απόφαση για τις νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, προγραμματίζει να δώσει προς δημοσίευση στο ΦΕΚ, στις αρχές της εβδομάδας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Οι νέες τιμές θα .....

Απάντηση στον Δήμαρχο Τριφυλίας για την caretta caretta

Κύριε Δήμαρχε
Καλά και άγια όσα μας γράφετε περί χρυσοθηρίας, γηγενούς εντοπιότητας, και κληρονομιάς στα παιδιά μας ειδικώς, όπως επίσης περί αυτοεπιβεβαίωσης, υψηλού πολιτισμού, παιδείας και περίοπτης θέσης του ανθρώπου γενικώς καθώς και τόσα άλλα συναφή που κάνουν να πάλλονται οι χορδές της ψυχής μας ως κάτοικοι της τρισενδόξου Τριφυλίας.

Όμως κ. Δήμαρχε περί της ταμπακιέρας τσιμουδιά. Για πέστε μας σας παρακαλώ.....

Η Χελώνα caretta –caretta στην κατηγορία ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Γιατί λοιπόν εγκαλείται και διασύρεται η Χώρα μας ; Από ποιους ;
Με αφορμή την καταγγελία της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και την εκδίκαση για τη μη λήψη και εφαρμογή μέτρων και νόμων, που να προστατεύουν το περιβάλλον και την .....