Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΆ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

Μεγάλο θράσσος φαίνεται πως έχει η σπείρα αλλοδαπών απατεώνων που τηλεφωνεί σε σπίτια ηλικιωμένων με πρόφαση τροχαίο ατύχημα που έχει στενό συγγενικό τους πρόσωπο και τους ζητούν χρήματα για εξετάσεις και νησήλεια.

Σύμφωνα με ......

Βασίλης Μπαλάφας: Τι σηματοδοτεί η επιλογή Μεϊμαράκη για τη ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία κλείνει αισίως 4 μήνες εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Προέδρου. Μια διαδικασία που πρακτικά ξεκίνησε λίγο μετά τις Εθνικές Εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, διένυσε τον Οκτώβριο με τις προετοιμασίες, έφτασε στα τέλη Νοεμβρίου με την αστοχία του ηλεκτρονικού συστήματος, για να καταλήξει στα τέλη Δεκεμβρίου να διεξαχθεί ο πρώτος γύρος και σήμερα να βρισκόμαστε προ των πυλών του δεύτερου, στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Όλα αυτά συνέβησαν σε ένα κόμμα με καταστατικές διατάξεις, συντεταγμένα.....

Συγκλονιστικό: Ο Μητσοτάκης πριν δύο μήνες καθύβριζε «εμπορικά» τη ΝΔ – Ήρθε ο Κορκίδης και της έδωσε «εργοδοτική» αξία

Αυτός είναι ο Κ. Μητσοτάκης, ο άνθρωπος που βλέπει τη ΝΔ ως μαγαζί και μάλιστα χωρίς εμπόρευμα.

Λιγότερο από δύο .....

ΞΕΝΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ [ ΜΕΡΟΣ 4ο ]

Συνεχίζουμε για τέταρτο Σάββατο να δημοσιεύουμε ΜΟΝΟ ΕΔΩ στο Φιλιατρά News μια σειρά κειμένων του Συμπολίτη μας Κώστα Σπανού που τιτλοφορείται "ΞΕΝΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ"

Τα κείμενα ....

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Παρά τις δυσκολίες των ημερών που περνάμε όλοι μας αυτή την κρίσιμη περίοδο και παρά το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει ακόμα σε όλους τους Φιλιατρινούς η είδηση για τον έρανο που κάνουμε, άρχισαν ήδη να καταφτάνουν οι πρώτες εισφορές. Όσοι άκουσαν ότι επί τέλους η πόλη των Φιλιατρών αποφάσισε να τιμήσει τον μεγάλο ευπατρίδη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ, έσπευσαν να συνδράμουν στην πραγματοποίηση του ευγενούς αυτού σκοπού, προσφέροντες ευχαρίστως τον όβολό τους.

Ακόμα και πολλά νεαρά Φιλιατρινόπουλα, που δεν τον γνώρισαν ......