Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία [ Video ]

Με την φωταγώηηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία των Φιλιατρών και παρουσία του Δημάρχου μας Παναγιώτη Κατσίβελα ξεκίνησε και επίσημα η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Οι εορταστικές .....

εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την φωταγώγηση του μικρού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου που αν δεν κλάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που συμπεριλήφθηκε η φωταγώγηση του στο εορταστικό πρόγραμμα.

Λίγη ώρα μετά τις 6 μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Καποδίστρια όπου πραγματοποιήθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ρυθμούς των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων και από χορούς από τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.
Ξεχωριστό τόνο στην βραδιά έδωσε ο Γιάννης Καλογερόπουλος ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να τραγουδήσει με το συγκρότημα του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την παρουσίαση της βραδιάς έκανε με απόλυτη επιτυχία παρά το εμφανές τρακ της η Τοπική Σύμβουλος Ευανθία Παπαγεωργίου.

Ευχές γι τα Χριστούγεννα έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας και ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου ενώ παιδιά του Δημοτικού άφησαν χάρτινα αερόστατα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.