Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Last Christmas» για τον George Michael που πέθανε στα 53 του

Πέθανε στα 53 του ο τραγουδιστής George Michael ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του αναφέρoνται τα εξής:....

«Με βαθύτατη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο λατρεμένος μας γιός, αδερφός και φίλος, Τζορτζ Μάικλ, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένεια θα επιθυμούσε να γίνει σεβαστή σεβαστή η ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Δεν θα υπάρξει προς το παρόν κανένα περαιτέρω σχόλιο».

Οι αστυνομικές πηγές τονίζουν πως δεν υπήρχαν περίεργες συνθήκες στο θάνατό του.

Η αστυνομία λέει πως ένα ασθενοφόρο εκλήθη και πήγε στην οικία του στις 13:42. Υποβλήθηκε σε τραχειοτομή, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν άρρωστος και πως μάλιστα ετοίμαζε μία νέα ταινία για το Showtime, που θα προβάλλονταν τον Μάρτιο.

Ποιος ήταν ο George Michael

Ο George Michael είχε γεννηθεί ως Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου στο Βόρειο Λονδίνο και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ στις τέσσερις δεκαετίες της καριέρας του.

Ο πρώην frontman των Wham ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του '80 και συνέχισε ως πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης.



Η τελευταία του συνέντευξη στην Guardian

Ο George Michael, πιο ειλικρινής από ποτέ μίλησε χωρίς δισταγμούς για την προσωπική του ζωή, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Guardian. O διάσημος τραγουδιστής, παραδέχθηκε ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών και ότι προτιμάει το “γρήγορο και ειλικρινές σeξ”.

Ο πρώην τραγουδιστής των “Wham”, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαίωσε ότι έκανε κρακ κοκαϊνης, όταν τον συνέλαβαν πέρυσι στις δημόσιες τουαλέτες του Hampstead Heath, στο Λονδίνο.

Επίσης, ο 46χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι από τα 25 τσιγαριλίκια που έκανε παλιότερα – τα οποία φοβόταν ότι θα έκαναν ζημιά στη φωνή του - τώρα πλέον κάνει 7-8.

Ο George Michael μιλώντας για το σeξ είπε ότι προτιμάει το “γρήγορο και ειλικρινές” και να λέει “ναι” σε gay κρουαζιέρες με αγνώστους άντρες, παρά να βρίσκει κάποιον σε gay club.

Για πολλά χρόνια, ο Michael, ντρεπόταν για τις σeξουαλικές του προτιμήσεις και του πήρε πολύ χρόνο μέχρι να το αποδεχθεί δημόσια γιατί δεν ήθελε να αναστατώσει την μητέρα του. Τώρα όμως, που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι είναι gay, τίποτα δεν μπορεί να τον κάνει να νιώσει ντροπή. “Αυτός είμαι εγώ” τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.