Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Τροχαίο με ελαφρό τραυματισμό στην διασταύρωση Δεκατεσσάρων και λιμεναριού

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό αλλα και σοαβρές υλικές ζημιές έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 13:10 περίπου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (Δεκ;ατεσάρων) στην διασταύρωση με το Λιμενάρι.

Σύμφωνα με ......

πληροφορίες ο οδηγός του Λευκού αυτοκινήτου μάρκας Pegeuot 206 κινούμενο στην οδό Δεκατεσσάρων με κατεύθυνση από βορρά προς Νότο (Προς Αγία Κυριακή) φτάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης με το Λιμενάρι, συγκρούστηκε πλάγια με άλλο αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA που είχε κατεύθυνση απο πλατεία προς Λιμενάρι.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το λευκό Pegeuot να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε κολόνα της ΔΕΗ και να υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί από το τμήμα Φιλιατρών και ασθενοφόρο για την μεταφορά της τραυματισμένης επιβάτιδος του λευκού οχήματος.

Το σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο όπως μας είπε η φαρμακοποιός που ε΄χει την επιχείρησης της στο σημείο καθώς είναι το τρίτο ατύχημα μεσα σε λίγους μήνες,
Αν και στην διασταύρωση (τέλος της οδού Σπέντζα) υπάρχουν δυο πινακίδες STOP εν τούτοις λόγω του πολύ πλατύ δρόμου δεν το σέβεται κανένας με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντοτε κίνδυνος ατυχήματος.

Αυτό θα πρέπει αν το δει η Δημοτική αρχή και η αστυνομία και να τοποθετηθούν κάποια σαμαράκια για να αναγκάζονται οι οδηγοί να κόβουν ταχύτητα.

Οι οδηγοί των δυο οχημάτων παρέμειναν στο σημείο μέχρι να έρθει η Οδική βοήθεια του καθενός και να τα μεταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.