Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Μυστήριο γύρω από το τραγικό τροχαίο που στέρησε σε δύο παιδιά μάνα και πατέρα μαζί!!!

Το γύρο όλης της χώρας, μέσω του διαδικτύου και όχι μόνο, έκανε η τραγική είδηση του ξεκληρίσματος μιας οικογένειας από την Καλαμάτα, που πρώτο αποκάλυψε το www.foninews.gr το βράδυ της Τρίτης.

Ο λόγος για το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο.....

6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τσακώνας- Καλού Νερού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος Νίκος Κατσούλης με συνοδηγό τη 51 ετών σύζυγό του Γιώτα και επιβάτη την 15χρονη κόρη τους, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου, συγκρούστηκε με τρακτέρ.
Το αγαπημένο ζευγάρι, γονείς δύο παιδιών, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ευτυχώς η κόρη τους, τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι τρεις τους, επέστρεφαν από την Πάτρα όπου είχαν πάει για την ορκωμοσία του γιού της οικογένειας, ενός νέου 24 ετών ο οποίος πήρε το πτυχίο του ως δάσκαλος, αποφοιτώντας από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η χαρά δυστυχώς, μετατράπηκε σε ανείπωτη τραγωδία, με τον πατέρα που γιόρταζε και την γυναίκα του να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

«ΒΡΑΧΟΣ» Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η 15χρονη νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο με εκδορές, για προληπτικούς λόγους και μέχρι να της ανακοινωθεί, παρουσία ψυχολόγου η τραγική είδηση του ταυτόχρονου θανάτου, μάνας και πατέρα.
Τελικά, με λόγια που μπορούν να βγουν μόνο από το στόμα ενός πραγματικά ξεχωριστού ανθρώπου, τον άχαρο ρόλο, ανέλαβε ο ίδιος ο αδερφός! Ο νεαρός, που δεν πρόλαβε να χαρεί το πτυχίο που μόλις πριν λίγες ώρες, παρουσία της οικογένειάς του είχε λάβει στα χέρια του, ειδοποιήθηκε για το συμβάν και μαζί με τους φίλους του, έσπευσε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Αφού ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως και οι δύο γονείς του ήταν νεκροί, βρήκε το ψυχικό σθένος, να ενημερώσει ο ίδιος την αδερφή του, για το μοιραίο περιστατικό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Φ» πήγε στο δωμάτιό της και με λίγα λόγια, λόγια βαθιάς και αληθινής αγάπης της είπε: «Δυστυχώς, οι γονείς μας δεν τα κατάφεραν! Τώρα έχεις εσύ εμένα κι εγώ εσένα! Θα έχουμε ο ένας τον άλλο και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους!».
Στο δωμάτιο της… μικρής, λύγισαν άπαντες! Ξαφνικά, μέσα σε μια μόνο στιγμή, ένα παιδί και ένας νέος άνθρωπος έχασαν μάνα και πατέρα μαζί, μια οικογένεια, ξεκληρίστηκε στο δρόμο από ένα τροχαίο, ένα τροχαίο που πήρε αμέσως, αν μη τι άλλο, μυστήρια… τροπή!

ΝΕΑ «ΜΥΣΤΗΡΙΑ» ΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ…

Η Αστυνομία στο καθιερωμένο δελτίο Τύπου, ανέφερε πως «το Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαπές, μία 51χρονη και μία ανήλικη, συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και της 51χρονης, καθώς και τον τραυματισμό της ανήλικης».
Λίγη ώρα μετά όμως, όλα άλλαξαν… Ο 32χρονος φερόμενος ως οδηγός του μοιραίου τρακτέρ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να μην είχε φώτα, με αποτέλεσμα όταν βγήκε στην Επαρχιακή Οδό, να μην γίνει αντιληπτό από τον 54χρονο οδηγό και να επέλθει η σύγκρουση, οδηγήθηκε στην Τροχαία για ανάκριση όπως συμβαίνει σε κάθε δυστύχημα! Εκεί όμως, όλα άλλαξαν και η υπόθεση έλαβε νέα τροπή!
Ο
32χρονος δεν μπορούσε να δώσει ακριβείς απαντήσεις, μέχρι που παραδέχτηκε πως δεν εκείνος που οδηγούσε τελικά το μοιραίο τρακτέρ, αλλά ο πατέρας του! Την παραδοχή αυτή, έκανε τελικά και ο πραγματικός οδηγός του τρακτέρ, ο οποίος, άγνωστο ακόμη γιατί, ίσως και από φόβο, κάλεσε το γιό του να έρθει στο σημείο του δυστυχήματος, πράγμα που έγινε αμέσως, τουλάχιστον πριν φτάσει η Αστυνομία!

Έτσι, ο 32χρονος πήρε τη… θέση του πατέρα και είπε πως εκείνος ήταν ο οδηγός! Μόλις αποκαλύφθηκε το ψέμα, η Αστυνομία συνέλαβε τον μεν γιο για ψευδή κατάθεση και τον πατέρα για το δυστύχημα! Αυτό που απομένει τώρα, είναι να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος και ο λόγος που ο πατέρας ζήτησε από τον γιο να… πάρει τη θέση του, με την ευχή φυσικά όλων, τα δυο παιδιά και ειδικά η ανήλικη, να τα καταφέρουν σε όλα τα επίπεδα και να προχωρήσουν τη ζωή τους!

Fominews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.