Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας Αναμεσα στην Εράνη και την ομάδα του ΠΣΑΠ.

Ήρθαν, τάραξαν τα νερά, έγιναν αντικείμενο θαυμασμου και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Λόγος για τους Αντώνη Νικοπολίδη, Αγγελο Μπασινά, Γιώργο Καραγκούνη, Νίκο Κατσουράνη, Σωτήρη Κυργιάκο, Στέλιο ......

Γιαννακόπουλο, Γιώργο Καραγκούνη μερικά από τα παιδιά του EURO 2004 και μέλη του ΠΣΑΠ που ως γνωστόν βρέθηκαν στα Φιλιατρά για ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την Εράνη Φιλιατρών, όπου τα έσοδα θα πήγαιναν σε Φιλανθρωπικό σκοπό.

Οικοδεσπότες στην όμορφη αυτή συνάντηση ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος και ο Νίκος Φρούσος.

Ήταν ένα "reunion" της ομάδας που δόξασε στα γήπεδα της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2004 τα Ελληνικά χρώματα με παίκτες της Πανελλήνιου Συλλόγου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών.

Από το πρωί είχαν έρθει στην πόλη μας, επισκέφθηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης, το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών όπου ενημερώθηκαν για τις δομές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθως γευμάτισαν στην ταβέρνα Βαρελάδικο και κατέληξαν στο Cafe Capriccio όπου απόλαυσαν τον καφέ τους λίγη ώρα πρίν τον αγώνα.

Ο στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς ο κόσμος που παρευρέθηκε στο νέο γήπεδο Φιλιατρών ήταν πάρα πολύς με άτομα διαφόρων ηλικιών άντρες και γυναίκες. Εικόνα σπάνια για τα Ελληνικά γήπεδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα θα ήταν ιεροσυλλία να συγκριθούν οι δυο ομάδες.
Παρα το προχωρημένο της ηλικίας τους (για τα δεδομένα ενεργούς δράσης στο ποδόσφαιρο εννοώ) στο γήπεδο φάνηκαν να παραμένουν πολύ καλή φυσική κατάσταση τόσο εκτός όσο και εντός.
Από την μία η Ομάδα του ΠΣΑΠ σε ρυθμούς πολύ πολύ χαλαρής προπόνησης πήρε άνετα και χαλαρά το φιλικό με 5-0 με σκόρερ Γιαννακόπουλο Φραντζέσκος, Κατσουράνη Μπασινά (2 γκόλ) και από την άλλη η Εράνη να κάνει τα κατοστάρια το ένα μετά το άλλο αλλά να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Νικοπολίδη (πλήν δυο εξαιρέσεων)

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας είπε ότι ήταν μια μεγάλη μέρα για τα Φιλιατρά και για την Εράνη. Ευχαρίαστησε όλους όδους συμμετείχαν στο να γίνει η εκδήλωση αυτή.
Ευχαρίστησε τα παιδιά του ΠΣΑΠ για τον ιερό σκοπό που ήρθαν σε αυτήν την πόλη αυτήν την κοινωνία, σε αυτό το στάδιο να θυμίσουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ανάγκη μας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εδωσε συγχαρητήρια σε δήμο και όσους πραγματοποίησαν την εκδήλωση αυτή.
Ειναι μια ιδιαίτερη μερα για τα Φιλιατρά να και ευχήθηκε ανάλογες ενέργειες να γίνουν και αλλού για να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Αμέσως μετά το αγώνα ο Δήμαρχος Τριφυλίας ανακήρυξε τους παίκτες του ΠΣΑΠ Επίτιμους Δημότες του Δήμου Τριφυλίας, και τους απένειμε αναμνηστικά μετάλλια ενω αναμνηστική πλακέτα πήραν ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ, ο Πρόεδρος της Εράμνης ενώ για πολύ ώρα ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους παίκτες του Euro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.