Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Απάντηση της «Ενωσης Μεσσηνίας» στη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. για την γνωστή δικαστική αντιδικία με την ενεργοποίηση δικαιωμάτων

Προκειμένου να διευκρινίσουμε – απαντήσουμε στο από 14-12-2016 δημοσίευμα που φιλοξενήθηκε στις Εφημερίδες ΘΑΡΡΟΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αναφορικά με την πασίγνωστη πια αντιδικία μεταξύ του Αγροτικού .....

Συνεταιρισμού μας “Ένωση Μεσσηνίας” και της εταιρίας ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ., είναι αναγκαίο να αναφερθεί ότι:

Η εξέλιξη των υποθέσεων μεταξύ ημών και της εταιρίας ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. είναι ζήτημα που θα κριθεί από τα αρμόδια Δικαστήρια και όχι από δημοσιεύματα που αποτυπώνουν μονομερώς την άποψη της αντιδίκου μας χωρίς να καταγράφουν τη δική μας θέση επί του θέματος.

Η δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του Συνεταιρισμού μας, της φήμης και της αξιοπιστίας μας, με αφορμή την συζήτηση μιας υπόθεσης που χρονίζει επί μακρόν και για την οποία υπάρχουν αντίθετες αγωγές οι οποίες δεν έχουν ακόμη κριθεί δικαστικά, μας υποχρεώνει όπως εκ νέου προσφύγουμε στα Δικαστήρια για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα μας.

Οι έωλοι, αβάσιμοι και αναπόδεικτοι ισχυρισμοί της αντιδίκου μας έχουν ήδη καταρριφθεί από την μεθοδική προσφορά μας όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό των Μεσσήνιων παραγωγών, που έμπρακτα και ανεπιφύλακτα εμπιστεύονται τον Συνεταιρισμό μας. Άλλωστε άλλους και όχι εμάς έχουν καταγγείλει παραγωγοί για την λήψη παρανόμως εξουσιοδοτήσεων!!!

Σε κάθε περίπτωση εμπιστευόμαστε απολύτως τα Ελληνικά Δικαστήρια, μόνα αρμόδια για να κρίνουν και δεν θεωρούμε σκόπιμο κάθε φορά που συζητείται ενώπιον των Δικαστηρίων οποιαδήποτε υπόθεση μας να την δημοσιοποιούμε για την δημιουργία εντυπώσεων. Θα υπάρξει άραγε η ίδια σπουδή εφόσον εκδοθεί απόφαση που δεν δικαιώνει την αντίδικο μας;

Τέλος πιστεύουμε ότι η διαρκής δημοσιότητα της αντιδικίας μας με την εταιρία ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. δεν αφορά καθόλου τους Μεσσήνιους παραγωγούς, οι οποίοι έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να διαχειριστούν στις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Εξάλλου το στοίχημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ένωση Μεσσηνίας” είναι η διαρκής διεκδίκηση των συμφερόντων των Μεσσήνιων παραγωγών, η αναδιάταξη του Αγροτικού τομέα μέσα από καίριες παρεμβάσεις και προτάσεις, η προσφορά και η εξυπηρέτηση όχι μόνο την περίοδο των επιδοτήσεων άλλα 365 μέρες το χρόνο με παροχή πολλαπλών υπηρεσιών όπως η απορρόφηση της παραγωγής τους (λάδι, ελιά, σταφίδα), η παροχή γεωργικών εφοδίων σε ανταγωνιστικές τιμές, η παροχή υπηρεσιών: επιστροφής ΦΠΑ, Ασφάλισης, Εκπαίδευσης και εκπόνησης μελετών για ένταξη τους στα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020 (Νέοι Αγρότες, Βιολογική Γεωργία, Σχέδια Βελτίωσης).

ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.