Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Στην ανατολή της νέας χρονιάς, αντί για τις συνήθεις κοινότυπες διαπιστώσεις και την περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, ας αναδείξουμε, ας ευχαριστήσουμε, και ας συγχαρούμε όλους εκείνους που κρατούν άσβεστη τη φλόγα της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, που αφιερώνουν το χρόνο, το ταλέντο, το υστέρημά τους για ν’ ανακουφίσουν τον πόνο και την δυστυχία.

Ζητάμε όλοι .....

γύρω μας μια αλλαγή, μα αλήθεια πως θα αλλάξει κάτι αν εμείς οι ίδιοι παραμένουμε αμετάβλητοι; Χρειάζεται ίσως να αλλάξουμε την οπτική μας γωνία αρχικώς και στη συνέχεια να μεταβάλλουμε τη στάση μας απέναντι στα προβλήματα και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε. Να εστιάσουμε στα αισιόδοξα μηνύματα που μας άφησε η χρονιά που ολοκληρώθηκε. Με καθαρή ματιά να ατενίσουμε την νέα χρονιά που φτάνει και να σπείρουμε τον καρπό της ελπίδας. Να θέσουμε προσωπικούς και συλλογικούς στόχους για το νέο έτος και να εργαστούμε με υπομονή και επιμονή για να τους πετύχουμε.

Η αγορά της πόλης μας υποδέχθηκε στολισμένη όσους επέλεξαν την Κυπαρισσία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η διάθεση η δική μας όσο και των καταναλωτών επηρεάστηκε θετικά, μας συνεπήρε ίσως αυτή η εορταστική ατμόσφαιρα και ξύπνησαν μέσα μας μνήμες από τα παιδικά μας Χριστούγεννα. Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους στόχους του διοικητικού συμβουλίου και εμένα προσωπικά, να δραπετεύσουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνουμε μια μεγάλη βουτιά στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία μας, τους συναδέλφους για την υποστήριξη τους, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και έδωσε ένα δυνατό παρών στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, όλους όσους μας βοηθούν, στηρίζουν και δίνουν πάντα το παρόν με οποιοδήποτε τρόπο στο έργο μας. Την Δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία μας και φυσικά να δεσμευτώ πως δεν επαναπαυόμαστε αλλά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να πετύχουμε την τόνωση και γιατί όχι την αναγέννηση της τοπικής μας αγοράς, κάνοντας την ελκυστική και άρτια και αναδεικνύοντας την πόλη σε έναν τουριστικό προορισμό αντάξιο της γεωγραφικής θέσης και ομορφιάς της. Αυτός ο διττός στόχος θα αποτελέσει προτεραιότητα μας και για την νέα χρονιά.

Εύχομαι το 2017 να έρθει φορτωμένο με ευχάριστες στιγμές για όλους μας, να έχουμε υγεία, χαρά, ευτυχία και η ελπίδα να γεφυρώσει κάθε χάσμα που τεμαχίζει τον κοινωνικό ιστό και να μας δώσει την έμπνευση που απαιτεί η εποχή μας έτσι ώστε μέσα από έναν υγιή συναγωνισμό να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι μαζί. Η απάντηση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι η αλληλεγγύη και η συνεργασία, οι ομάδες καταφέρνουν περισσότερα από τις μονάδες.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017!!!

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Αβδάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.