Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Έχει έρθει η ώρα η Χώρα μας να γυρίσει σελίδα

Έχει έρθει η ώρα η Χώρα μας να γυρίσει σελίδα. Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής είναι επιτακτική δεδομένου ότι αυτή η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα στη χώρα αλλά κάθε ώρα που περνάει καταστρέφει και ότι καλό έχει μείνει.

Ως Νέα Δημοκρατία, θέλουμε να δώσουμε στους Έλληνες μια κυβέρνηση η .....

οποία θα μιλά με όρους αλήθειας, μια κυβέρνηση που δεν θα υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες, που δεν θα μιλήσει με όρους του ευκταίου, αλλά με τους όρους του πραγματικού και του εφικτού. Όλοι μαζί ενωμένοι να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και εθνικής αυτοπεποίθησης, που θα αλλάξει το κλίμα και την ψυχολογία στην πατρίδα μας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει τη Συμφωνία Αλήθειας και έχει παρουσιάσει ένα σοβαρό και κοστολογημένο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει λιγότερους φόρους, λιγότερες δαπάνες, αποτελεσματικότερο κράτος έτσι ώστε να έρθουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν δουλειές και να επιστρέψει η Οικονομία στην Ανάπτυξη.
Η μετάδοση αυτού του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι υποχρέωση και ευθύνη της ΝΟΔΕ και όλων των στελεχών, ώστε να το κοινωνήσουμε σε όλους τους πολίτες.
Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ως οφείλει προετοιμάζεται καθημερινά σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο, ειδικότερα όσο αυξάνει και η πιθανότητα των εκλογών. Όλα τα στελέχη νέα και παλιότερα, η νυν διοίκηση σε συνεργασία και με τις προηγούμενες, βρισκόμαστε σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα και συνεργασία.

Κάνουμε πράξη το βάζουμε πρώτα τάξη στα του οίκου μας περιορίζοντας τις λειτουργικές μας δαπάνες, τις οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να τις μειώσουμε αισθητά. Προσπαθούμε να αντλήσουμε πόρους από τα μέλη-φίλους μας, με τους οποίους θα καλύπτουμε το σύνολο των εξόδων μας, ώστε να μην έχουμε ανάγκη επιχορήγησης.

Σε κεντρικό επίπεδο κυκλοφόρησε η κάρτα μέλους και καλώ όλα τα μέλη μας να την αποκτήσουν απευθυνόμενοι είτε στο my.nd.gr είτε στο 2109444222 είτε στo τηλέφωνo της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2721552120).
Ξεκινάμε επισκέψεις σε όλο το νομό, συναντήσεις με όλα τα τοπικά μας στελέχη ώστε να μεταφέρουμε τη Συμφωνία Αλήθειας σε όλους τους Μεσσήνιους. Όλοι μαζί οποτεδήποτε κληθούμε, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε η Νέα Δημοκρατία για ακόμη μια φορά να είναι η παράταξη που θα σηκώσει την Ελλάδα ξανά στα πόδια της.

H Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας
Νατάσσα Κυριακοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.