Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Πέπλο μυστηρίου γύρω από φόνο της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

Mητέρα και πεθερά αποκλείουν πως το έκανε ο σύζυγός της.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στη Μεταμόρφωση, απ’ όπου και καταγόταν, θα γίνει η κηδεία της άτυχης 35χρονης πολύτεκνης μητέρας Γεωργίας Φιλοπούλου, η οποία δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ή ξημερώματα Παρασκευής, στους .......

Γαργαλιάνους, όπου και ζούσε με τον 55χρονο σύζυγό της Τάσο Παναγιωτόπουλο, πυροσβέστη και τα 4 παιδιά τους, ηλικίας έξι, πέντε και τριών ετών και 11 μηνών!

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και προς πάσα κατεύθυνση, για τον εντοπισμό του δράστη που με μια σφαίρα κυνηγετικού όπλου, στέρησε τη ζωή στην νεαρή γυναίκα και τη μάνα στα τέσσερα ανήλικα παιδιά!

Το όπλο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγητικές καραμπίνες και ένα δίκαννο, τα οποία εστάλησαν για εξέταση στα εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ το ένα δεν είχε άδεια, κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν και τα δύο κινητά του 55χρονου, καθώς και το τηλέφωνο της 35χρονης για να γίνει άρση απορρήτου και να διαπιστωθεί με ποιους είχαν τις τελευταίες συνομιλίες.

ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας κρατήθηκε μιάμιση μέρα στην Αστυνομία, στο πλαίσιο της ανάκρισης, καθώς αρχικά ήταν ο βασικός ύποπτος, όμως τελικά, αφέθηκε ελεύθερος.
Χαρακτηριστικές είναι οι αναφορές των δύο μοιραίων γυναικών, των δυο γιαγιάδων, στις οποίες και πέφτει το βάρος της ανατροφής των τεσσάρων ανήλικων παιδιών. Και οι δύο, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου και τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο να έχει σκοτώσει την 35χρονη ο σύζυγός της.

Η μάνα μάλιστα της άτυχης γυναίκας αναρωτιόταν γιατί κράτησαν τόσες ώρες τον γαμπρό της στην Αστυνομία, αφού δηλώνει σίγουρη πως δεν θα μπορούσε να της κάνει κακό! «Πιο πολύ συνεννοούμουν μαζί του, με πήγαινε στην τράπεζα, με βοηθούσε, ήθελα μάλιστα να βάλω το όνομά του στο βιβλιάριο! Τον πήγαν στην φυλακή, για ποιόν λόγο;;; Ήταν πολύ ευτυχισμένοι, δεν μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο!», δήλωσε η μητέρα της Γεωργίας που είπε πως δεν ξεχώριζε από παιδί της τον Τάσο και δεν θα έκανε ποτέ κακό στη γυναίκα του.

Συγκλονισμένη και η πεθερά της Γεωργίας, η μητέρα του 55χρονου έκανε λόγο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι! Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο γιός της, έκανε όλα τα χατίρια στη γυναίκα του, ενώ εκείνη διαχειριζόταν όλα τα οικονομικά και παρά τα όποια προβλήματα είχαν, επεσήμανε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να βλάψει τη σύζυγό του «Όχι, όχι, ποτέ, ποτέ! Ρώτα και την πεθερά του! Ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα! Ήταν πολύ αγαπημένοι, της έδινε όλα τα χρήματα και της ζητούσε δύο ή πέντε ευρώ για να πιεί καφέ!

Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος, ήθελε πολλά παιδιά, τα ξένα έβλεπε και λαχταρούσε… Όχι το παιδί μου!!! Είναι καλό παιδί, χρυσάφι είναι, είναι πολύ καλό παιδί είναι, δεν το ξέρετε!», φώναζε κλαίγοντας από τον πόνο και την θλίψη η πεθερά της άτυχης 35χρονης, ενώ και οι δυο γυναίκες είπαν πως η Γεωργία έφυγε στις 9 το βράδυ της Πέμπτης από το σπίτι, ύστερα από καυγά που είχε με τον σύζυγό της, χωρίς να πει που θα πάει! Ο 55χρονος φέρεται να την αναζήτησε στα καφενεία της περιοχής και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι χωρίς αποτέλεσμα! Οι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια, από την οποία ωστόσο τελευταία δεν έλλειπαν οι καυγάδες

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.