Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Επίσημη πρεμιέρα για τον Κινηματογράφο CineLux

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στα Φιλιατρά τα επίσημα εγκαίνια του νέου κινηματογράφου Digital CineLux που εδώ και λίγες μέρες άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί το ......

κινηματογραφόφιλο κοινό.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος Ενώ την κοπή της κορδέλας έκανε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας

Στην εκδήλωση, εκτός του Δημάρχου Τριφυλίας. παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Κωτσάκης και Ευανθία Παπαγεωργίου, ο νέος πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Τριφυλίας Ανδρέας Μπούγας πρόεδροι συλλόγων και φορέων Και άνθρωποι που εργάστηκαν για να στηθεί αυτή η υπέροχη αίθουσα η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ο κινηματογράφος της αθήνας

Ο δήμαρχος Τριφυλίας στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε λόγο για ένα χώρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Εξήρε την πρωτοβουλία του κυρίου Γεωργοπούλου για τη δημιουργία του κινηματογράφου τον οποίο χαρακτήρισε στρατηγικής σημασίας επένδυση τόσο για τα Φιλιατρά όσο και για το δήμο Τριφυλίας.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης κινηματογράφου κ Φώτης Γεωργόπουλος φανερά συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου αλλά και την υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος στον κινηματογράφο, είπε ότι μεγάλη ώθηση πήρε από κάποιους αλλα και τον δήμαρχο που ζήτησε να γίνει όπως θα γινόταν και στην Αθήνα.

Μας αρέσει αν δίνουμε χαρά στον κόσμο και στους συμπατριώτες μας. Είπε ότι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, πήρε ένα άψυχο κτήριο, κ;αι φτιάχτηκε αυτός ο χώρος πολιτισμού και να φεύγει ο κόσμος γεμάτος χαρά από εδώ.
Ξεκινήσαμε δειλά δειλά με τον θερινό κινηματογράφο και μέσα σε ενα μήνα τρέξαμε να προλάβουμε να φτιάξουμε αυτόν τον χώρο που άλλοι έχετε δει και άλλοι θα δει΄τε για πρώτη φορά.
Δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθεί να κάνει πάντα το καλύτερο, να φέρνει κόσμο στην ππόλη και παραδέχτηκε ότι πράγματι έρχονται και από άλλους δήμους.
Πιστεύουμε σε αυτήν την περιοχή, γιατί είναι ένας τόπος ευλογημένος που αν οι επιχειρηματίες και ο Δήμος με την Κυβέρνηση βοηθήσουν θα τον πάμε λίγο παραπάνω.
Ευχαρίστησε το σεβασμιότατο για την παρουσία του και τις ευχές του και ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας των εγκαινίων.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κινηματογραφική προβολή της ταινίας η ελιά Ισπανικής παραγωγής η οποία διήρκεσε περί τη μία ώρα ενω αμέσως μετά την προβολή, ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εξαιρετικά εδέσματα για όλους τους καλεσμένους

Το Filiatra News για ακόμα μία φορά εκφράζει προς τον κ Γεωργόπουλο τα θερμά του συγχαρητήρια για για την δημιουργία αυτού του μοναδικού χώρου ψυχαγωγίας και εύχεται ο κινηματογράφος να μας προσφέρει κορυφαία ταξίδια στον κόσμο της έβδομης τέχνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τα χθεσινοβραδινά εγκαίνια του νέου κινηματογράφου και από κάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό



Και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.