Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ποιος μπορεί πλέον να πάρει στα σοβαρά την κυβέρνησή σας κ.Τσίπρα ;

Ως Κυβέρνηση της απόλυτης αναξιοπιστίας και προπαγανδιστικής αντιμετώπισης της πραγματικότητας, καταγράφεται στις συνειδήσεις των Ελλήνων η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Αποσβολωμένοι οι Έλληνες, παρακολουθούν ένα γαϊτανάκι υποτίμησης της αντίληψής τους, από πλευράς των στελεχών της Κυβέρνησης, ανήμποροι να αντιδράσουν, ίσως ούτε καν πλέον να οργιστούν.

Παίζουν κυριολεκτικά με τον .....

πόνο του λαού που πένεται κυριολεκτικά και αγωνιά για μία αχτίδα ελπίδας, για το πως θα ξεπεράσουμε τα αδιέξοδα. Όμως, αμέσως μετά οι αντικρουόμενες δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων και οι απέλπιδες προσπάθειές τους να κάνουν μόνο επικοινωνιακή διαχείριση και όχι επί της ουσίας έργο, μας επαναφέρουν στην οικτρή πραγματικότητα.
Χρέος:

α .H Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το χρέος της για τουλάχιστον μία δεκαετία, δηλώνει ο επικεφαλής του Ε.Μ.Σ.(ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, συμπληρώ-νοντας ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα «είμαι μάλλον με την πλευρά του κ. Σόιμπλε παρά της κ. Λαγκάρντ».

β.Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο χωρίς κούρεμα, υποστηρίζει η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε το απορρίπτει.
Το ΔΝΤ αρνείται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα χωρίς κούρεμα του χρέους, με το επιχείρημα ότι διαφορετικά θα παραβιάσει το καταστατικό του, ενώ ο Σόιμπλε υπενθυμίζει ότι πρέπει να παραμείνει, διότι έτσι συμφωνήθηκε τον Μάιο.

γ.Ο Τσακαλώτος φανερά αποπροσανατολισμένος δηλώνει:
Αν δεν λάβουν στην Ευρώπη την πολιτική απόφαση για το χρέος και κλωτσήσουν τον τενεκέ και την πάνε δυο χρόνια πιο κάτω τότε θα καθυστερήσουν και οι επενδυτές κατά δυο χρόνια…!!!
δ.Ο Δραγασάκης με εμφανές vertigo, συνδέει το Σεπτέμβρη τη μία στιγμή το χρέος μας με αυτό της Ιταλίας και θεωρεί πως δεν είναι βέβαιος ότι μπορεί να τελειώσει στο τέλος του χρόνου, αλλά μάλλον θα περάσει και το 2018 ενώ μόλις προχθές, ξαφνικά δηλώνει αισιόδοξος λέγοντας χαρακτηριστικά: «βρισκόμαστε ήδη στον αστερισμό της συμφωνίας για το χρέος», χωρίς να έχουμε αντιληφθεί, που εδράζει αυτήν την αισιόδοξη άποψη.
Τελικά έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν; Θεωρούν πως τρώμε κουτόχορτο;

Τα ίδια τρελά γίνονται και με τα εργασιακά και το ασφαλιστικό, όπου τη μία μέρα έχει κλείσει οριστικά και την άλλη αχνοφαίνεται από τις δηλώσεις Λαγκάρντ ότι θα ξανανοίξει!
Αφήστε το μπάχαλο με το ταμείο αποκρατικοποιήσεων, που υποτίθεται θα συνέβαλε στην ενίσχυση της οικονομίας μας και στο αναγκαίο πρωτογενές πλεόνασμα για να μην επιτρέψουμε την ενεργοποίηση του περιβόητου φόβητρου του κόφτη!

Δηλώνει ο επικεφαλής κ.Πιτσιόρλας :«Μόνο την κυβέρνηση φθείρει η κριτική των υπουργών προς το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και το ΤΑΙΠΕΔ», καρφώνοντας κυριολεκτικά τους Δρίτσα, Σκουρλέτη και Σπίρτζη, κάνοντας μάλιστα και πικρόχολα σχόλια περί …κροκοδείλιων δακρύων, ενώ με νεότερες δηλώσεις τονίζει ότι η πορεία των αποκρατικοποιήσεων είναι κομβική για την ομαλή εξέλιξη της οικονομίας μας και δεν μπορούμε να αποτύχουμε!

Ο κόμπος φτάνει στο χτένι πλέον, οι αντοχές μας εξαντλούνται και η αγωνία κορυφώνεται, όταν εντέχνως διακινείται και η πληροφορία για 4ο μνημόνιο!
Ας καταλάβουν ότι παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες ενός λαού δεν μπορούν εσαεί να γίνουν αποδεκτά… Ένας δρόμος μόνο υπάρχει και τον ξέρουν.
Ας φανούν έντιμοι έστω την ύστατη ώρα και ας απαλλάξουν την Ελλάδα από την καταστροφική τους διακυβέρνηση!

Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Πολιτευτής Ν.Δ. Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.