Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Viber: Έδωσε παράταση στις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά ΕλλάδαςΗ προσφορά που έληγε 30 Σεπτεμβρίου παρατάθηκε για ένα μικρό ακόμη διάστημα. Μέχρι πότε και ποιους καλύπτει η κίνηση της Viber για τα ελληνικά κινητά και σταθερά.

Μπορεί επίσημα η προσφορά της Viber για το viber out ......

να έχει σταματήσει από το τέλος Σεπτεμβρίου όμως είχε δοθεί μία "σιωπηρή" παράταση καθώς δεν αναφέρετε πουθενά στο site της εταιρείας. Απλώς η καταληκτική ημερομηνία στους όρους της προσφοράς έχει αλλάξει από 30 Σεπτεμβρίου που ήταν σε "έως ότου λήξει, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια του Viber"

Πριν από λίγες ημέρες και από το βήμα του συνεδρίου Game Changer, το οποίο διοργάνωσε η 24Media, ο Γενικός Διευθυντής για την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη της Viber, Atanas Raykov ανάμεσα στα υπόλοιπα που ανέφερε αποκάλυψε ότι η προσφορά είναι ακόμη ενεργή και ότι - μέχρι νεοτέρας - ισχύει έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η προσφορά αφορά την εφαρμογή Viber Out και αφορά κλήσεις προς το σύνολο (+30) ελληνικών σταθερών και κινητών με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις και περιορισμούς (π.χ. κλήσεις έως 10 λεπτά).

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.