Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δημοτικό Συμβούλιο: Άδειασμα Κατσίβελα σε Παπαθεοδοσίου για τον Πολάκη.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας «άδειασε» τον αντιδήμαρχο Υγείας για αναφορά του στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού Δημοτικού Συμβουλίου συζήτηση έγινε και για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας με τον Δήμαρχο Τριφυλίας να εκφράζει την ανησυχία του σχετικά με μετακινήσεις γιατρών και την γενικότερη αποδυνάμωση του Νοσοκομείου της Τριφυλίας.

Κάποια στιγμή παίρνοντας .....

τον λόγο ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών και υπεύθυνος για θέματα υγείας του Δήμου Τριφυλίας εξήρε το πρόσωπο του σημερινού Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη λέγοντας τα εξής:
«Θέλω να αναφερθώ στο θέμα της υγείας και ιδιαίτερα στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και να πω ότι πρέπει να υπάρξει μια διακομματική επιτροπή που πρέπει να ανέβει (εννοώντας να γίνει συνάντηση) στον έντιμο και πάρα πολύ δυνατό, για εμένα Πολάκη, και θέλω να γραφτεί αυτό το πράγμα στον τύπο, να πειστεί ο κ. Υπουργός ότι το Νοσοκομείο της Τριφυλίας και της Κυπαρισσίας πρέπει να αποκτήσει αυτονομία. Πιστεύω ότι θα μας ακούσει και θα το πετύχουμε, αρκεί να πιέσουμε με όλες τις δυνάμεις τον αγαπητό αυτό Υπουργό».

Εμφανώς ενοχλημένος ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ Παναγιώτης Κατσίβελας από τα όσα είπε ο κύριος Βασίλης Παπαθεοδοσίου δήλωσε τα εξής, αδειάζοντας στην ουσία τον κ Παπαθεοδοσίου, «τώρα ξαφνικά ότι ο κ Πολάκης απέκτησε ένα θαυμαστή στο Δήμο Τριφυλίας, αυτό με εκπλήσσει!
Ας γίνει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης να δούμε ποιος θα μείνει, που θα μείνει. Είναι βέβαιο ότι στο Υπουργείο Υγείας θα κάνουμε επίσημη παράσταση για τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο Τριφυλίας».

Gargalianoi On line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.