Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Σχόλιο για την επίσκεψη αντιπροσωπείας βουλευτών της Ν.Δ στο δήμο Τριφυλίας

Αίσθηση προκάλεσε η ενημέρωση από τον ηλεκτρονικό τύπο της είδησης για την επίσκεψη δύο βουλευτών της Ν.Δ. στο δήμο μας, ως κομιστών του συμβολαίου αλήθειας του προέδρου του κόμματος με τον λαό.

Η εντύπωση προκλήθηκε .....

όχι φυσικά για την ουσία της επίσκεψης, αλλά λόγω της απουσίας οποιουδήποτε εκπροσώπου της δημοτικής ενότητας Φιλιατρών. Αν και μια «βολική» οπτική γωνία θα έλεγε ότι εκπροσωπηθήκαμε από τον δήμαρχο και συναδέλφους άλλων δημοτικών ενοτήτων, οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι θεσμικοί εκπρόσωποι της δημοτικής ενότητας Φιλιατρών δεν έχουμε παραιτηθεί της υποχρέωσής μας να ενημερωνόμαστε εγκαίρως και όχι εκ των υστέρων.

Η παρούσα τοποθέτηση θα ήταν άστοχη, εφόσον μόνο δεχτούμε ότι η επίσκεψη δεν αφορούσε και την πόλη μας ή ήταν ελάχιστης σημασίας. Σε ποιο από τα δύο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι βουλευτές, αλλά και οι πολιτευτές του νομού μας που τους συνόδευαν;
Μάλιστα είναι γνωστή η πρόθεσή μας να συναντηθούμε με εκπροσώπους των κομμάτων στα πλαίσια της συνέχισης του αγώνα για την ανατροπή του κλεισίματος του Α.Τ. Φιλιατρών.

Δυστυχώς φαίνεται πως ο κατήφορος για τα Φιλιατρά δεν έχει τελειωμό…

Αναστάσιος Πούλος
Δημοτικός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.