Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Φιλιατρά: Δεύτερη διάρρηξη σε τέσσερις μερες σε εγκαταλελειμμένη οικία. Παραλίγο να πιαστούν στα πράσα οι δράστες.

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο με τέσσερις ημέρες έγινε διάρρηξη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στηνσυμβολή των οδώ δεκατεσσάρων με την Χαράλαμπου Φουρναράκη.
Συγκεκριμένα λίγο .....

πριν τις 11 το βράδυ δύο άγνωστοι παραβίασαν την ξύλινη πόρτα που βρίσκεται στο ισόγειο της κατοικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Η κίνηση τους αυτή έγιναν αντιληπτή από γείτονα ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στο χώρο και σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού δεν βρέθηκε κανένας αφού οι δυο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν από άλλο σημείο του οικοπέδου λίγα λεπτά πριν γίνουν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς.

Η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής είναι διάχυτη καθώς όπως γράψαμε παραπάνω είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες όπου γίνεται διάρρηξη στο συγκεκριμένο σπίτι και όλοι είναι προβληματισμένοι για το τι θα γίνει όταν και αν η κυβέρνηση διώξει το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολοένα και πιο συχνά περιστατικά λαμβάνουν χώρα στην περιοχή αφού πριν λίγες μέρες είχε σημειωθεί διάρρηξη σε σπίτι απέναντι από τις αποθήκες του ΑΣΟ αλλά και στην οδό Αναπαύσεως.
Συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιστατικά παραβιωτικής συμπεριφοράς γεγονός που καθιστά την ανάγκη αστυνόμευσης αλλά και της παρουσίας του αστυνομικού τμήματος επιτακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.