Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Εράνη - Παμισσος 3-4: Εδωσαν γκόλ και θέαμα στον κόσμο. [ Video ]

7 τέρματα ηταν η συγκομιδή από τον σημερινό αγώνα αναμεσα στην Εράνη και Τον Πάμισσο αγώνας που διενεργηθηκε στο Παλιό γήπεδο Φιλιατρών παρουσία περίπου 150 θεατών.

Στο πρώτο ημίχρονο .....

ο Πάμισος είχε την υπεροχή για το πρώτο εικοσιπενταλεπτο με την Εράνη να ακολουθεί ένα καθαρά αμυντικό παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκόρ στο 28 με τον Τουρλιδά και έκτοτε η Εράνη φάνηκε πιο επιθετική και ισοφάρισε σε 1-1 στο 33 με τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο.

Στην επανάληψη στο 4ο προς 5ο Λεπτό η Ερ΄'ανη σημείωσε το δεύτερο τέρμα της με τον Σπυρόπουλο μτα απο καταπληκτική κούρσα που έιχε κάνει ο Δημόπουλος δίνοντας το γκόλ σατο πιάτο για τον νεαρό Σπυρόπουλο κάνοντας το Ε΄ρανη Πάμισος 2-1 και φυσικά την αναντροπή.

Ο Πάμισος δεν το έβαλε κάτω και μετα απο μια σειρά λαθών στην αμυνα της Εράνης οι Νησιώτες ισοφάρισαν σε 2-2 στο 50' με τον Δημητρακόπουλο και 3 λεπτά αργότερα στο 53 έγινε η δεύτερη ανατροπή του αγώνα με τον Πάμισο να προηγείται με 2-3.
Δυο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 55 οι νησιώτες σημείωσαν και 4ο τέρμα με το σκορ να εκτινασεται στο 2-4.

Οι δυο αλλαγές που έκανε ο Νίκος Φρούσος με τον Χρονόπουλο και τον Γιαννακόπουλο μπορουμε να πούμε ότι του βγήκαν καθώς με την πρώτη του επαφή ο Χρονόπουλος εστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του Παμίσου και λίγο αργότερ ο Γιαννακόπουλος μείωσε με κεφαλιά σε 3-4 στο 70.

Η Ερνάη κυνήγησε την ισοφαριση μέχρο το λήξη του αγώνα.

Ενα αποτέλεσμα που αδικεί ελάχιστα την Εράνη καθως είχε τα φόντα να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.