Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Πρώτο κουδούνι για εκατοντάδες μαθητές σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση [ Video ]

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την διανομή των βιβλίων ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
Στα σχολεία των Φιλιατρών συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί τα παιδιά, με τα πρωτάκια να προσπαθούν .....

να εγκλιματιστούν στον νέο τους χώρο που θα περνούν πλέον τα πρωϊνά τους.

Στα Φιλιατρά τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον εφημέριο του Ιερού ναού Αγίου Νικολάου πατέρα Γεώργιο Καλύβα ο οποίο στο τέλος του Αγιασμού ανέγνωσε μήνυμα του Μητροπολίτη Τριφυλίας για την νέα σχολική χρονιά.
Παράλληλα έδωσε και ο ίδιος τις δικές του ευχές για το νέο σχολικό έτος

Παρόντες στον Αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστάσιος Πούλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης και ο Τοπικός Σύμβουλος Φιλιατρών Κωτσάκης Γιώργος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και ο Αντιδήμαχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ενώ η καθηγήτρια Ιωάννα Λαμπρινέα διαβασε μήνυμα για την νέα σχολική χρονιά του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Λυκείου Φιλιατρών Δημήτρης Στυλιανός καλωσόρισε τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο τα παιδιά που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στις αντίστοιχες εκπαιδευτικές δομές και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και τους δήλωσε ότι οι σύλλογοι διδασκόντων των δυο σχολείων θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Ακολούθως οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέλαβαν τα βιβλία τους και πρόγραμμα μαθημάτων για την εβδομάδα.

ΤΟ FILIATRA NEWS ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.