Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Super League: Στα... χαρακώματα με τη NOVA

Πρόταση για απαγόρευση μετάδοσης αγώνων από το συνδρομητικό κανάλι «έπεσε στο τραπέζι» στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Super League.

Για μία ακόμη .....

φορά σε μικρό χρονικό διάστημα οι σχέσεις NOVA και διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είναι τεταμένες. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έριξε... βόμβα στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης, με αφορμή την παρακράτηση των 3 εκ. ευρώ από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, ποσό που αφορά τις ρήτρες της προηγούμενης αλλά και της τρέχουσας περιόδου.

Λίγο μετά την αποχώρηση του Σταύρου Κοντονή από το δ.σ.της Λίγκας συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρότεινε με αφορμή την υπόθεση της παρακράτησης του ανωτέρω ποσού να υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις, όπως η απαγόρευση μετάδοσης αγώνων της 6ης αγωνιστικής, εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει λυθεί το θέμα. Με την άποψη αυτή συντάχθηκε και η ΠΑΕ Λάρισα.

Στο τραπέζι έπεσε και δεύτερη πρόταση και η οποία έτυχε της πλειοψηφίας των ομάδων. Δόθηκε η εξουσιοδότηση στον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Στράτο, να συζητήσει με τους ανθρώπους του καναλιού που έχει αναλάβει τη μετάδοση των αγώνων της Super League και να βρεθεί η «χρυσή τομή». Εάν υπάρξει ρήξη, τότε οι ΠΑΕ θα συζητήσουν την τυχόν κλιμάκωση των αντιδράσεών τους.

Digital TV info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.