Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ στην νέα αλλαγή του facebook! Mπορεί να σας κάνει ρεζίλι πριν προλάβετε να πείτε ούτε… κιχ!

Όπως ανακοίνωσε στο blog του ο Τομ Στόκι, υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook, με μια γρήγορη αναζήτηση θα μπορεί κανείς να ανατρέξει σε παλιά βίντεο, φωτογραφίες, ακόμα και σε ένα άρθρο που θέλατε να διαβάσετε.

Όπως ανακοίνωσε στο ......

blog του ο Τομ Στόκι, υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook, με μια γρήγορη αναζήτηση θα μπορεί κανείς να ανατρέξει σε παλιά βίντεο, φωτογραφίες, ακόμα και σε ένα άρθρο που θέλατε να διαβάσετε παλαιότερα.
Μια νέα αλλαγή στον τρόπο και τα αποτελέσματα της αναζήτησης στο Facebook μπορεί να μας ρεζιλέψει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το γνωστό ABC News. Συγκεκριμένα, οι νέες αυτές αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες σε χρήστες στις ΗΠΑ.

Παρόλο όμως που η αναζήτηση βελτιώνεται, αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι θα ενθουσιάσει και όλους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Το γεγονός και μόνο, ότι ολόκληρο το παρελθόν μας στο κοινωνικό δίκτυο, θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από τους άλλους, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και γκρίνια, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας και απορρήτου του προφίλ τους.

Η πιο απλή λύση που προτείνεται λοιπόν, είναι να αλλάξει κανείς αμέσως τις ρυθμίσεις, επιλέγοντας καταρχάς τον περιορισμό παλαιότερων αναρτήσεων…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.