Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα για το Champions League στον ΟΤΕ TV

Το Millennium Stadium του Cardiff είναι το μέρος στο οποίο ονειρεύονται να βρεθούν οι 32 ομάδες, στο τέλος της διαδρομής που ξεκινά αυτήν την εβδομάδα.
Τα κανάλια ......

OTE SPORT του ΟΤΕ TV μας μεταφέρουν κάθε βήμα της διαδικασίας που θα οδηγήσει στον πρωταθλητή του φετινού UEFA Champions League, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, στις 21.45 κάθε Τρίτη και Τετάρτη. Η σεζόν αρχίζει με την κάτοχο του “στέμματος” Ρεάλ Μαδρίτης, που υποδέχεται στο “Μπερναμπέου” την Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τετάρτη 14/9 (OTE SPORT 3HD). Το άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου είναι το Λέγκια Βαρσοβίας-Ντόρτμουντ και το παρακολουθούμε την ίδια ημέρα, στο OTE SPORT 5HD.

Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στον 4ο όμιλο, μαζί με τους Μπάγερν Μονάχου, Αϊντχόφεν και Ροστόφ. Για αρχή, οι “ροχιμπλάνκος” ταξιδεύουν στην Ολλανδία, για το ματς με την πρωταθλήτρια της χώρας, την Τρίτη 13/9 (OTE SPORT 6HD), ημέρα που οι Βαυαροί, με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο τους, υποδέχονται τη Ροστόφ (ΟΤΕ SPORT 5HD).

Στο 1ο γκρουπ, η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν του Ουνάι Έμερι πορεύεται για πρώτη φορά, έπειτα από μια τετραετία, χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και στο πρώτο τεστ την περιμένει η Άρσεναλ. Ο απεσταλμένος Στέφανος Αβραμίδης μας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων σε απευθείας σύνδεση με τη γαλλική πρωτεύουσα.

Στον 2ο όμιλο, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Μπενφίκα, φιλοξενεί την Τρίτη 13/9 την Μπεσίκτας (OTE SPORT 8HD). Την ίδια ημέρα, η πρωταθλήτρια Ουκρανίας, Ντινάμο Κιέβου καλωσορίζει την Νάπολι στη διοργάνωση (OTE SPORT 7HD), στην 2η συμμετοχή των Ιταλών στην ιστορία τους.

Στο 3ο γκρουπ, βρίσκουμε τους Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Γκλάντμπαχ και Σέλτικ. Την Τρίτη 13/9, ο Πεπ Γουαρδιόλα κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα ως προπονητής της “Σίτι”, εντός έδρας, εναντίον της Γκλάντμπαχ (ΟΤΕ SPORT 4HD). Η Μπαρτσελόνα ξεκινά στο “Καμπ Νου” με την Σέλτικ (OTE SPORT 3HD).

Στον 5ο όμιλο, συμμετέχουν οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τότεναμ και Μονακό. Την Τετάρτη 14/9, η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ πηγαίνει στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” του Λονδίνου, για το παιχνίδι με τους “Σπερς” (OTE SPORT 4HD) και η Λεβερκούζεν παίζει στην “Μπέι Αρίνα” με την πρωταθλήτρια Ρωσίας (ΟΤΕ SPORT 7HD).

Στο 7ο γκρουπ, βρίσκουμε την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, την δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πόρτο, την πρωταθλήτρια Βελγίου, Μπριζ και την πρωταθλήτρια Δανίας, Κοπεγχάγη. Την Τετάρτη 14/9, η Μπριζ υποδέχεται την Λέστερ (OTE SPORT 6HD) και η Πόρτο την Κοπεγχάγη (OTE SPORT 8HD).

Στον τελευταίο (8ο) όμιλο, ξεκινά η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους την Τετάρτη 14/9 με την κάτοχο των τριών τελευταίων UEFA Europa League, Σεβίλλη (17.00, OTE SPORT 3HD)). Στο άλλο παιχνίδι, η Λιόν αντιμετωπίζει την νταμπλούχο Κροατίας, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, (σε μαγνητοσκόπηση, 23.45, ΟΤΕ SPORT 3HD).

Πρεμιέρα για το UEFA Champions League Show

Μαζί με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, την Τρίτη 13/9 στις 20.00, ξεκινά στο ΟTE SPORT 2HD η εκπομπή UEFA Champions League Show, με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο. Αυτή την Τρίτη, καλεσμένος στο στούντιο του OTE TV θα είναι ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις 20.00 θα γίνει η παρουσίαση των ‘μονομάχων’ και αναφορά στις αλλαγές που έχουν στα ρόστερ τους. Στις 21:00 ο Μιχάλης Τσόχος θα μας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα και από τα 8 γήπεδα για να μάθουμε τις ενδεκάδες και όλα τα απαραίτητα στοιχεία των αγώνων. Στις 21.45 θα ξεκινήσει η μετάδοση των αναμετρήσεων και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εκτενή highlights, ψηφιακή ανάλυση των σημαντικών φάσεων και πλούσιο ρεπορτάζ από το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ.

Για να παρακολουθήσουμε όλα τα ματς μαζί, συντονιζόμαστε στο OTE SPORT 1HD και την εκπομπή UEFA Champions League Λεπτό προς λεπτό, την Τρίτη 13/9 και την Τετάρτη 14/9, στις 21.45.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.