Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τραγωδία: Πήγαν να καθαρίσουν τη δεξαμενή ελαιολάδου και έχασαν τη ζωή τους

Τραγωδία χθες το βράδυ στον Πτελεό του Αλμυρού, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Βόλου.

Το δυστύχημα συνέβη .....

όταν ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, μαζί με τους δύο γιους του, έναν φίλο τους και έναν άνδρα από τη Βουλγαρία προσπάθησαν να καθαρίσουν μία δεξαμενή ελαιόλαδου και ο Βούλγαρος εργάτης γλίστρησε και έπεσε μέσα. Οι υπόλοιποι -πατέρας, γιοι και ο φίλος τους- στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τον Βούλγαρο εργάτη για να βγει, ένας ένας γλιστρούσαν και έπεφταν στη δεξαμενή.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αλμυρού και του Βόλου,που έσπευσαν με πέντε οχήματα, αλλά και δύναμη της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμο των πέντε ανδρών. Στις προσπάθειες των πυροσβεστών προσέτρεξαν για βοήθεια και κάτοικοι του Πτελεού, αλλά τόσο ο 65χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, όσο και ο 50χρονος Βούλγαρος εργάτης ανασύρθηκαν νεκροί από τη δεξαμενή.

Οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη, ηλικίας 33 και 30 ετών, όπως και ο 25χρονος φίλος τους, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και μετά στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου και είναι καλά στην υγεία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.