Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Δήμος μας συμμετέχει στη 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, την οποία διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, για την ανάπτυξη και τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Υποδεχόμαστε τη «Φλόγας της Αγάπης» αύριο 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 5.00 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Κυπαρισσίας.

Το Πρόγραμμα έχει ως ακολούθως :


ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Άφιξη στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Κυπαρισσίας ώρα 4.50 μ.μ.
Διαδρομή με κατεύθυνση προς την Κεντρική Πλατεία : Γεωργίου Αλεξόπουλου έως Μελιού – Μελιού αριστερά μέχρι 25ης Μαρτίου – 25ης Μαρτίου δεξιά μέχρι την Κεντρική Πλατεία.
Υποδοχή ώρα 5.00 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία, χαιρετισμοί και εκκίνηση των λαμπαδηδρόμων ώρα 5.30 μ.μ. με κατεύθυνση 25ης Μαρτίου – Λαμπροπούλου δεξιά - στο τέρμα του δρόμου αριστερά προς το λιμάνι – Τουριστικό Περίπτερο – Εν Πλω – αριστερά προς Ε.Ο. – Ε.Ο. δεξιά έως την Επιχείρηση Διαμαντόπουλου, με άφιξη στο σημείο αυτό ώρα 6.00 μ.μ. Επιβίβαση σε αυτοκίνητο και μεταφορά της φλόγας στον κόμβο εισόδου Εξοχικού.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Κόμβος εισόδου Εξοχικού ώρα 6.15 μ.μ. : Εκκίνηση των λαμπαδηδρόμων με κατεύθυνση την Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών, διερχόμενοι από Εθν. Αντίστασης – Βασ. Κων/νου – Ελ. Βενιζέλου – Ν. Σπέντζα και άφιξη στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών ώρα 6.40 μ.μ.
Υποδοχή, χαιρετισμοί και εκκίνηση των λαμπαδηδρόμων με κατεύθυνση τον Ι. Ναό Εισοδίων Θεοτόκου (Άγιο Χαράλαμπο), διερχόμενοι από Θεοδωρακοπούλου – δεξιά Αγίου Χαραλάμπους. Επιβίβαση σε αυτοκίνητο και μεταφορά της φλόγας στο στους Γαργαλιάνους.

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
Ελαιοτριβείο Λαμπούση στους Γαργαλιάνους ώρα 7.40 μ.μ.: Εκκίνηση των λαμπαδηδρόμων με κατεύθυνση την Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων, διερχόμενοι από Βασ. Γεωργίου Β – Κεντρική Πλατεία - Νικολοπούλου - Ελ. Βενιζέλου και άφιξη στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη, όπου θα γίνει το άναμμα του βωμού και θα φιλοξενηθεί η φλόγα μέχρι τον επόμενο προορισμό της.

Συμμετέχουν ..περπατούν …τρέχουν και συνοδεύουν τη φλόγα οι :

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (ΝΟΚΥ)

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ «ΕΡΑΝΗ»

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ»

και πολίτες του Δήμου μας

Δεν έχει σημασία η απόσταση που θα διανύσει ο δρομέας …..σημασία έχει η συμμετοχή στο ταξίδι της φλόγας, αλλά και στην υποδοχή της. Ελάτε να υποδεχτούμε τους λαμπαδηδρόμους, ενισχύοντας με την παρουσία μας τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Στόχος μας η ίδρυση τράπεζας αίματος για όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Ελάτε να κάνουμε την Εθελοντική Προσφορά πίστη και την Εθελοντική Αιμοδοσία συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.