Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Τριφυλίας : 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών



Ο Δήμος μας συμμετέχει στη 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, την οποία διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, για την ανάπτυξη και τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η τελετή αφής της φλόγας έγινε στις 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του ......

Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Η λαμπαδηδρομία έχει ξεκινήσει και θα καταλήξει στις 14 Οκτωβρίου στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα. Τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας. Συμμετέχουν και στηρίζουν το Υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία και η Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Τη δράση στο Δήμο μας θα οργανώσει και υλοποιήσει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Συμμετέχει και στηρίζει τη διοργάνωση το Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου στην Κυπαρισσία. Οι λαμπαδηδρόμοι θα ακολουθήσουν μια απόσταση περίπου 30 χιλ. και θα μεταφέρουν τη φλόγα από την έδρα του Δήμου στις άλλες δύο μεγάλες πόλεις τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους, όπου θα γίνει το άναμμα του βωμού, με παράλληλες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις.

Καλούμε στη γιορτή αυτή αγάπης να συμμετέχουν οι πολίτες, όλοι οι αθλητικοί, πολιτιστικοί, εμπορικοί σύλλογοι, ιππικοί και ναυτικοί όμιλοι, ομάδες ποδηλατών και μοτοσικλετιστών που θα μεταφέρουν ή και θα συνοδεύουν τη φλόγα, αλλά και οι μαθητές, οι καθηγητές και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Δεν έχει σημασία η απόσταση που θα διανύσει ο δρομέας, τρέχοντας ή περπατώντας …μπορεί να είναι 50 βήματα… σημασία έχει η συμμετοχή.
Στόχος μας η ίδρυση τράπεζας αίματος για όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Ελάτε να οργανώσουμε μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ, για να κάνουμε την Εθελοντική Προσφορά πίστη και την Εθελοντική Αιμοδοσία συνείδηση.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 13/09/2016 (για την καλύτερη οργάνωση και διανομή υλικού στους λαμπαδηδρόμους) ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.
email :
koinofelis-epixeirisi@hotmail.com
fotini_anatoli@hotmail.com
dimtrifylias@gmail.com

Τηλέφωνα τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:
2761360023 Ευρυδίκη Αλεξανδροπούλου
2761360034 Φωτεινή Στυλιανού

Χρήσιμες πληροφορίες με τη δήλωση συμμετοχής : αριθμός συμμετεχόντων, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, απόσταση.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του επίσημου προγράμματος της λαμπαδηδρομίας και των παράλληλων εκδηλώσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.