Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Σε σεμνή και λιτή τελετή έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου [ Video ]

Σε μια λιτή και σεμνή τελετή έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου στον χώρο της πλατείας του Δημαρχείου.

Παρόντες ήταν ο .....

δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελς, ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας κ. Ιωάννης Κατσούλας, Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Καναλουπίτης ο μέλος του τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κωτσάκης, ο τέως δήμαρχος Φιλιατρών Άλκη Ξύγκας -οοποιος αποτέλεσε και μέλος της έρανική επιτροπής- μέλη της οικογένειας του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου μέλη της αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής με τον πρόεδρο του κ. Νίκο Βορρέ και πολύς κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την σεμνή αυτή τελετή.

Την έναρξη της Τελετής έκανε ο Αντιδήμαρος Φιλιατρών ΒΑσίλης Παπαθεοδοσίου ο οποιος εκανε μια σύντομη αναφορά στον Παναγιώτη Παπαχριστόπουλο και την ανάληψη από τον δήμο του κόστους κατασκευής της προτομής.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας είπε ότι για την παρούσα Δημοτική αρχή τα θέματα παιδείας, πολιτισμού και της ιστορίας είναι προτεραιότητα.
Σήμερα τιμούμε μια μεγάλη αξία που έβγαλε η κοινωνία των Φιλιατρών η οποία αφιερώθηκε στα Φιλιατρά.
Δήλωσε σεβασμό σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν παράξει αυτόν τον πλούτο και σήμερα τιμούμε τον άνθρωπο που δημιούργησε και αποτύπωσε τον πλούτο των Φιλιατρών.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας απηύθυνε ο Ιερέας του Αγίου Νικολάου Πατήρ Γεώγιος Καλύβας.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου από τους κ.κ. Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και Αντιδήμαρχο Φιλιατρών Βασίλη Παπαθεοδοσίου.
Για το έργο του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου μίλησε το μέλος της Ερανικής Επιτροπής κ. Βακώ Αθανασοπούλου ενώ για τον πατέρα του μίλησε με μεγάλη συγκίνηση ο γιος του Χρίστος Παπαχριστόπουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.