Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Εράνη Φιλιατρών: Με αγιασμό και επίσημη πρώτη ξεκίνησε η προετοιμασία για το πρωτάθλημα [ Φωτογραφίες + video ]

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την επίσημη πρώτη προπόνηση ξεκίνησε ΄σήμερα την προετοιμασία της η Εράνη Φιλιατρών υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νίκου Φρούσου και του βοηθού του Κώστα Λυπερόπουλου.

Στον Αγιασμό που ....

τέλεσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Μετά τον αγιασμό ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γριβοκωστόπουλος χάρισε στον Σεβασμιότατο μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές όλων των παικτών και των προπονητών ευχαριστώντας τον για τα καλά του λόγια και για τις ευχές που έδωσε πέρσι στην ομάδα και κατάφερε να πετύχει πλήρως τους στόχους της.

Ο προπονητής τη ομάδας Νίκος Φρούσος σε δηλώσεις του προς το Filiatra News είπε ότι είναι μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά. Σαν στόχο της ομάδας έθεσε πρωτίστως είναι η παραμονή στην κατηγορία και μάλιστα όσο γίνεται πιο νωρίς κάνοντας μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Αναμένουμε κάποιες προσθήκες στην ομάδα με κάποιους ακόμα παίκτες ενώ το ρόστερ θα ξεκαθαριστεί μέσα στην εβδομάδα.
Η Εράνη έχει σώσει βάρος κυρίως στα παιδιά των Φιλιατρών που αποτελούν το 90% των παικτών.


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σας ρε μάγκες.
    Κταφέραντε μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και η αναρτηση ξεπέρασε τις 1800 (1848 για την ακρίβεια) αναγνώσεις και να ειναι 5η δημοφιλής ανάρτηση.
    Όλα αυτά από τις 20:03 που ανέβηκε έως τις 23:45
    Πάμε πιο ψηλά.
    Σας υπόσχομαι άρτια ειδησεογραφική κάλυψη από την ΕΡΆΝΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.