Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Οι Κρυστάλλινες Σκιές ........on the road

Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 9 και 30, στην Πλατεία Φιλιατρών, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε το Μουσικό Συγκρότημα Κρυστάλλινες Σκιές

Θα μας ταξιδέψουν ....

με Ελληνόφωνες Έντεχνες Rock μελωδίες, τόσο δικές τους,
όσο και άλλων καλλιτεχνών.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Κώστας Ποταμιάνος, Φιλιατρινόπαιδο, γιος του Γενικού Γραμματέα της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής.

Σύμφωνα με το βιογραφικό τους, οι Κρυστάλλινες Σκιές δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2012 με αρκετές συναυλίες στο ενεργητικό τους εντός Αθηνών.
Στην αρχή συμμετέχοντας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αγίου Δημητρίου καθώς και σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν σε σημαντικές σκηνές της Αθήνας όπως το ΓυάλινοΜουσικό Θέατρο, ο Σταυρός του Νότου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι , το HolyWood stage και το θρυλικό Half Note.
Οι συνεργασίες με τους Απόστολο Ρίζο, Νίκο Μερτζάνο , Διονύση Τσακνή και τον Γιάννη Μηλιώκα, τους Kollektiva καθώς και η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Γιώργο Παντελιά από τα Κίτρινα Ποδήλατα αποτέλεσαν σημαντικές στιγμές για την εξέλιξη του συγκροτήματος.

Μέσα από τα τραγούδια τους εκφράζουν τα συναισθήματα και τους κοινωνικούς προβληματισμούς τόσο των ίδιων όσο και του κοινού τους.
Οι μoυσικές επιρροές τους: Παυλίδης -Κίτρινα ποδήλατα -Ξύλινα σπαθιά -Ιωαννίδης -Αδελφοί Κατσιμίχα -Alter Bridge -Πυξ λαξ.

Το συγκρότητα απαρτίζουν οι:
Ποταμιάνος Κώστας: Τραγούδι – ακουστική κιθάρα
Χρήστος Παλαμηδάς: Ντραμς
Τσαρούχης Σπύρος: Ηλεκτρική κιθάρα
Τσιαπόκης Σάκης: Μπάσο
Μαδούρος Γιάννης; Πλήκτρα – Φωνητικά

https://www.facebook.com/prostoparon/photos/a.230966407032163.52994.197304543731683/896327770496020/?type=1&theater

Περισσότερες πληροφορίες για τις Κρυστάλλινες Σκιές ........on the road και την καλοκαιρινή τους περιοδεία, στην σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/prostoparon/videos/902691793192951/?__mref=message_bubble

Όπως και στα τραγούδια τους στο Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=webtOO0HnY8

Περιμένουμε να τους απολαύσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον !

Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.