Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή Σωτηρόπουλου για την βαφή του Κέντρου Υγείας

Είμαι στην ευχάριστη θέση, ως Δ/ντής του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, να ευχαριστήσω δημόσια τον ευγενή συμπατριώτη μας Κο Ηλιάδη Σταμάτη ομογενή κάτοικο Βοστώνης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την προσφορά του προς το Κέντρο Υγείας και κατ΄ επέκταση στην πόλη μας.

Ο Πατριώτης Ηλιάδης ....

Σταμάτης προσφέρθηκε, με πολλή αγάπη για τον τόπο του, να αναλάβει τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό ολόκληρου του Κέντρου Υγείας με την άδειά μας και το έκανε.

Έκανε αυτό που δεν έκανε η πολιτεία, αλλά ούτε και κάποιος άλλος συμπατριώτης από αυτούς που είχαν και έχουν την δυνατότητα να το κάνουν.
Τέτοιες πρωτοβουλίες-προσφορές σαν του Κου Ηλιάδη όπως και της ομάδας δράσεων και πολιτισμού, που έβαψε το Κ.Υ. εσωτερικά πριν λίγα χρόνια, πρέπει να προβάλλονται και να γίνονται παραδείγματα προς μίμηση και για άλλους συμπατριώτες που έχουν την δυνατότητα, σε μια εποχή μάλιστα που ο τόπος περνά δύσκολες μέρες με υπαιτιότητα των διαχρονικά κυβερνώντων που ρήμαξαν τον τόπο.

Ευχαριστούμε τον φίλο συμπατριώτη Σταμάτη Ηλιάδη για την προσφορά του αυτή και να ξέρει, ότι έβαλε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας, να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.

Ο Διευθυντής του Κ.Υ. Φιλιατρών
Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.