Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Την Κυριακή 7 Αυγούστου η επίσημη παρουσίαση του Εμβλήματος της Τριφυλίας [ Video ]

Την παρουσίαση του Εμβλήματος του Δήμου Τριφυλίας θα παρουσιάσει σε ειδική τελετή ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας την Κυριακή 7 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον χώρο του προαυλίου του Δημοτικού καταστήματος της Κυπαρισσίας.

Οπως δήλωσε στην......

συνέντευξη τύπου για το θέμα ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ιωάννης Κατσούλας είναι το πλέον σύγχρονο αντιπροσωπευτικό λογότυπο που μπορεί επάξια να εκπροσωπήσει τον Δήμο Τριφυλίας.
Πρόκειται για ένα λογότυπο είναι αποτέλεσμα διαγωνισμού για δημιουργία δηλωτικού λογότυπου του Δήμου.

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της εκδήλωσης λέγοντας ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συναυλία των Φιλαρµονικών Κυπαρισσίας, Φιλιατρών (Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών), και Γαργαλιάνων και το πρόγραμμα θα κλείσει με Συναυλία της Δώρας Λοΐζου µε συνοδεία του Παναγιώτη Βλάχου στο πιάνο.

Ο κ. Κατσίβελας είπε ότι αυτό που εμπεριέχει η Τριφυλία σαν όνομα σαν ιστορία, σαν πολιτισμό, σαν συνήθεια να περάσει με ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που θα φύγει για όλο τον κόσμο.
Η συμμετοχή ανήλθε άνω των 40 ενδιαφερομένων και η επιτροπή αξιολόγησης επέλεξε το πιο αντιπροσωπευτικό.




1 σχόλιο:

  1. Επειδή όλη η Τριφυλία γελάει , θα μας πείτε αν αληθεύει ότι το βραβείο των πεντακοσίων ευρώ,( για την έμπνευση αυτού του πραγματικά φοβερού καλλιτεχνήματος που δεν σου θυμίζει θυρεό από τις σταυροφορίες η τους πύργους των ιπποτών),δικαιωματικά ανήκει στο φωτισμένο μέντορα του Δημάρχου μας , Αντώνη Σαμαρά ! Καθώς φημολογείται,( εγώ με τίποτα δεν το πιστεύω), με υπόδειξή του το ζωγράφισε στενό συγγενικό πρόσωπο πολύ γνωστού στο πανελλήνιο αλλά και εκτός Ελλάδας , πασίγνωστου κυρίως στις φυλές γύρω από τον Νείλο και ιδίως στις φυλές του Αμαζονίου, δημοτικού συμβούλου της μείζονος πλειοψηφίας , του δήμου Τριφυλίας, που διατηρεί πολύ ισχυρούς δεσμούς με αυτόν τον πιο λαοπρόβλητο και φωτεινό ηγέτη της νεώτερης Ελλάδας ! Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε το ονόματα των μελών αυτής της επιτροπής αξιολόγησης , και τον τρόπο επιλογής τους, για να τα γράψουμε με κεφαλαία γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του δήμου μας ! Επί τέλους να που γίνονται και έργα στο δήμο μας παρά το όσα μύρια λέγονται εναντίον του πραγματικά δραστήριου Δημάρχου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.