Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Μήνυμα Αναγνώστη: Γιατί δεν δημοσιεύσατε το πρόγραμμα ταινιών του Πυρσού?

Αγαπητό Filiatra News

Θα ήθελα να με πληροφορήσετε τον λόγο που ακόμα δεν έχετε δημοσιεύσει όπως κάνατε κάθε χρόνο τις ταινίες που θα προβάλει φέτος ο Πυρσός στο .....

αίθριο του Δημαρχείου.
Πως θα ενημερωθούμε για το πρόγραμμα εμείς που θα έρθουμε από Αθήνα?

Ευχαριστώ
Με τιμή
Κώστας Αλεξανδρόπουλος
Αθήνα
*Το μήνυμα μετατράπηκε από Greeklish σε Ελληνικά.

Απάντηση από το Filiatra News
Αγαπητέ Κύριε.
Ευχαριστώ για την επικοινωνία. Σας ενημερώνω ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον Πυρσό για το αν θα λειτουργήσει φέτος ο θερινός κινηματογράφος στο Αίθριο του Δημαρχείου όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.
Προκειμένου να ενημερωθείτε ακριβέστερα, επικοινώνησα με τον Υπεύθυνο του Πυρσού και μου δήλωσε ότι φέτος ο κινηματογράφος δεν θα τον λειτουργήσει ο Πυρσός καθώς δεν δίνει την συναίνεση του ο Δήμαρχος Τριφυλίας.

Σε επικοινωνία που είχα με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ.Κατσίβελα μου δήλωσε ότι δεν υφίσταται ο ισχυρισμός του Πυρσού ότι δεν συναινεί ο Δήμαρχος.

Ο δήμος προτίθεται να συνεχίσει τον θεσμοθετημένο Δημοτικό κινηματογράφο όπως λειτουργούσε κάθε καλοκαίρι στο αίθριο του Δημαρχείου. Όχι όμως με την συνδρομή του Πυρσού.
Και προς αυτό, έχει προβεί σε αγορά ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής διότι πλέον οι ταινίες δεν κυκλοφορούν σε φιλμ αλλά σε σκληρό ψηφιακό δίσκο.
Δεν ήταν σε θέση να μου πει αν έχει παραληφθεί από τον Δήμο η καινούρια ψηφιακή κινηματογραφική μηχανή που αγοράστηκε και δεν μου αποσαφήνισε αν φέτος τουλάχιστον θα λειτουργήσει.

Αυτή την ενημέρωση έχω την οποία πήρα πριν λίγα λεπτά και σας την μεταφέρω όπως την έλαβα.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει απολύτως καμία υπαιτιότητα από πλευράς Filiatra News.

Και πάλι σας ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.