Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Παράταση έως 29 Ιουλίου για τις εισφορές του ΟΓΑ,

Λίγες ακόμα εβδομάδες έχουν στην διάθεση τους οι αγρότες του ΟΓΑ για να εξοφλήσουν την εισφορά του Β¨εξαμήνου για το έτος 2015

Με επίσημη .....

ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου η προθεσμία για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του β’ εξαμήνου 2015.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τριμηνιαίων-εξαμηνιαίων δόσεων των Ηλεκτρονικών Ρυθμίσεων (100 δόσεων, «Πάγια», «Νέα Αρχή»).

Η κανονική προθεσμία τόσο για τις εισφορές όσο και για τις δόσεις των ρυθμίσεων εξέπνεε χθές Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Ο ΟΓΑ υπογραμμίζει ότι δεν πρόκεται να δοθεί άλλη παράταση στην εξόφληση των εισφορών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΓΑ που έχει στην διάθεση του το Filiatra News αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 29-07-2016 η προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Β΄ εξαμήνου 2015, των αυτοτελώς απασχολούμενων καθώς και των εργοδοτών – επιχειρήσεων, που λήγουν στις 30-06-2016.

Έως την ίδια ημερομηνία 29-07-2016 παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τριμηνιαίων – εξαμηνιαίων δόσεων των παλαιών ρυθμίσεων καθώς και των δόσεων των Ηλεκτρονικών Ρυθμίσεων (100 δόσεων, “Πάγια”, “Νέα Αρχή”) που λήγουν στις 30-06-2016.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή των ΕΛΤΑ καθώς και μέσω της υπηρεσίας e – banking όλων των Τραπεζών.

Παρακαλούμε τους ασφαλισμένους για την εμπρόθεσμη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, διότι πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας της 29-07-2016, δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση».
«Πάγος» από ΕΛΓΑ στο αίτημα των Αρκάδων για παράταση

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΛΓΑ, απορρίπτεται το αίτημα των πληγέντων αγροτών της Αρκαδίας για παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του 2015 (καταληκτική ημερομηνία 30/6).

Έτσι, παρά το γεγονός της οικονομικής καταστροφής που υπέστησαν οι καλλιεργητές, θα υποχρεωθούν να πληρώσουν άμεσα τα ασφάλιστρα επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την οικονομική τους κατάσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.