Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ μέσω Winbank και Easypay της Τράπεζας Πειραιώς

Δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών δίνει ο ΕΛΓΑ στους παραγωγούς, μέσω της ενεργοποίησης των υπηρεσιών Winbank της τράπεζας Πειραιώς και Easypay.

Με σκοπό την διευκόλυνση και την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των .....

παραγωγών, ο ΕΛ.Γ.Α. σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής συναλλαγής - πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών μέσω των υπηρεσιών winbank(e-bankingτης Τράπεζας Πειραιώς ) και easypay.gr(ιστοσελίδα πληρωμών για όλους τους κατόχους χρεωστικών, πιστωτικών ή προπληρωμένων καρτών οποιασδήποτε τράπεζας).

Ήδη από τις 07/06/2016 οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού μπορούν να εξοφλούν τις Ασφαλιστικές Εισφορές ΕΛΓΑ των ετών 2014 και 2015 με επιλογή των συναλλαγών με περιγραφή ΕΛΓΑ-Ασφαλιστική Εισφορά Έτους 2014 και ΕΛΓΑ-Ασφαλιστική Εισφορά Έτους 2015 αντίστοιχα, μέσω των ιστοσελίδων easypay.gr και eBankingτης Τράπεζας Πειραιώς.

Το αμέσως επόμενο διάστημα ,με την έναρξη της πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016 θα ενεργοποιηθεί και νέα συναλλαγή με περιγραφή ΕΛΓΑ-Ασφαλιστική Εισφορά Έτους 2016.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.