Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Μίλτος Χρυσομάλλης: Ο Καμμένος είναι η "Εθνική μας Κομανέντσι" [ VIDEO ]

Με έκπληξη ακούσαμε από το Βήμα της Βουλής τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει για κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας και προς αυτήν την κατέυθυνση ήταν και η ανακοίνωση του Υπουργείου που ακολούθησε. Δικαιολόγησε το κλείσιμο του στρατοπέδου ως ισοδύναμο μέτρο για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, το οποίο η κυβέρνηςη ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και προςωπικά ο κ. Καμμένος ψήφιςε πριν λίγες μέρες.

Η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ είχε ήδη .......

καταβάλλει το μεγαλύτερο μέρος των μειώσεων των ειδικών μισθολογίων και μέσα στο 2016 θα είχε καταβληθεί το όλον ποσό αλλά δυςτυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου με την δήθεν περήφανη διαπραγμάτευση που έκανε, δείγμα ανικανότητας, ασχετοσύνης και εθνικής προδοσίας, συμφώνησε και ψήφισε το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων πριν λίγες μέρες. Το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας ως ισοδύναμο δήθεν μέτρο για τα ειδικά μισθολόγια δεν το θέλουν ούτε οι ίδιοι οι ένστολοι γιατί γνωρίζουν και τις επιχειρησιακές ανάγκες που εξυπηρετεί αυτό το στρατόπεδο αλλά και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ανακαίνιση του.

Όσον αφορά την άλλη διακαιολογία, ότι πλέον δεν κινδυνεύουμε από τον Ομέρ Βρυώνη, να του υπενθυμίσουμε του κ Καμμένου ότι επι Υπουργείας του οι Τούρκοι κάνουν καθημερινό "πάρτυ" στο Αιγαίο. Ο κ. Καμμένος μπορεί να μην ανησυχεί όμως γιατί γνωρίζει, ότι μετά τις πραγματικά εθνικής προδοσίας υπογραφές του στο να ξεπουληθεί η χώρα στους δανειστές για 99 χρόνια μέσω του υπερταμείου αλλά και να επιτηρεί το Αιγαίο Νατοϊκή δύναμη, δεν έχει τίποτα να προστατεύσει ως Υπουργός των Ενόπλων δυνάμεων αφού τίποτα δεν του ανήκει. Σύντομα θα έρθει η νέμεσις γι αυτές τις υπογραφές του.

Ασχολίαστο φυσικά μπορεί να αφήςει κανείς, ότι πέρυσι δήλωνε ο κ. Καμμένος από την Καλαμάτα παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας ότι το στρατόπεδο δεν θα κλείσει ενώ φέτος δηλώνει το αντίθετο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι πάμπολλες τέτοιες αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του με κορυφαία αυτή για τον Φ.Π.Α. στα νηςιά, τον έχουν κατατάξει στο να διατηρεί επάξια πολιτικά τον τίτλο της "Εθνικής μας Κομανέτσι".

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Καμμένος είναι να κλείσει το στόμα του και να κλείσει τον κ. Καμμένο σπίτι, παραιτούμενος από την κυβέρνηση. Είναι η μόνη καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ για το καλό του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.