Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Παραδόθηκε σήμερα από τον εργολάβο το πρώτο τμήμα του ισογείου.

Το πρώτο τμήμα του ισογείου στην Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας παραδόθηκε σήμερα από τον εργολάβο στην διοίκξηση του Νοσοκομείου καθώς ολοκληρώθηκα τα έργα συνολικής ανάπλασης του ισογείου χώρου του Νοσοκομείου προΥπολογισμού περίπου 1 εκατομμυρίου 200 χιλιάδων ευρώ.

Στην παράδοση .....

παρευρέθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ακολουθούμενος από την Ανιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού Αντωνία Μπούζα και τον Γιώργο Μπακούρο, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας , Δημοτικοί Σύμβουλοι και προσωπικό του νοσοκομείου..

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του ισογείου και έμεινε ικανοποιημένος από τις εργασίες που έγιναν λέγοντας ότι έγινε μια εξαιρετική δουλειά η οποία θα ολοκληρωθεί στο προσεχές διάστημα με την ολοκλήρωση και του υπολοίπου κομματιού.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των έργων και αυτό είναι κάτι που και ο ίδιος συνετέλεσε όταν ήταν Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Έγινε εάν έργο πάνω στο οποίο μπορεί να δομηθεί η ανάπτυξη της Τριφυλίας.
Ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τα έργα της υγείας που έχει κάνει στην Μεσσηνία και την Τριφυλία.
Το έργο που είναι σε εκκρεμότητα για το Κέντρο υγείας Γαργαλιάνων είναι ένα έργο που θα γίνει με την καινούρια προγραμματική σύμβαση.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος τόνισε ότι είναι μια σημαντική μέρα για το νοσοκομείο και πιο αισιόδοξος από ποτέ για την πορεία του νοσοκομείου. Και είμαι και αισιόδοξος γιατί η κυβέρνηση προχωρά μετά από 6 χρόνια σε πρόσληψη ιατρικοί και νοσηλευτικού προσωπικού.
Το επόμενο διάστημα έρχονται 7 νέοι μόνιμοι γιατροί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ο ίδιος θα αξιοποιήσει κάθε πόρο του ΕΣΠΑ ενω τόνισε ότι αυτή την εποχή ωριμάζουν τρία μεγάλα έργα όπως η παραγωγή δικού του οξυγόνου για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ο εκσυγχρονισμός του ιατροτεχνολοικού εξοπλισμού, και για την μονάδα τεχνητού νεφρού που είναι η σημαία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Σημειώνουμε ότι απομένει το υπόλοιπο περίπου 1/3 του ισογείου που πρέπει να εκτελεστούν οι εργασίες για να ολοκληρωθεί πλήρως το έργο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.