Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τα "φρουτάκια" τους βγήκαν ξινά στους Γαργαλιάνους. Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Μεσσηνία. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού
Κατασχέθηκαν παιγνιομηχανήματα και χρήματα

Οι έλεγχοι .....

αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (9.6.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 48 ετών, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Μολδαβίας, ηλικίας 26 και 28 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο 37χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τρία (3) παιγνιομηχανήματα, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στον 48χρονο.

Όπως επιπλέον προέκυψε, η 26χρονη και η 28χρονη, εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, στερούμενες πιστοποιητικού υγείας.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν τρία (3) παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των -254- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.