Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ανταπάντηση Μαντά σε Νικα: Τα φαντάσματα καταδίωξης του κ Νίκα ξαναεμφανίστηκαν

Συνέχεια στο γαϊτανακι της Δημόσιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και τον Δήμαρχο Καλαμάτας δίνει ο κ. Μαντάς ανταπαντώντας στον Παναγιώτη Νίκα με φόντο το στρατόπεδο Καλαμάτας. Καλός γνώστης της τεχνικής "να σηκώνει στον αέρα" τον δήμαρχο, ο κ. Μαντας σφάζει με το βαμβάκι τα λεγόμενα του κ. Νίκα.
Αναλυτική η ανταπάντηση Μαντά αναφέρει

Προφανώς και τα τα φαντάσματα καταδίωξης του κ Νίκα ξαναεμφανίστηκαν. Ας νομίζει ότι θέλει, άλλωστε του ειναι δύσκολο να συνηδειτοποιήσει ότι πιθανόν να έκανε και κάπου λάθος.

Την ιστορία με το στρατόπεδο είναι ο ίδιος που την συντηρεί κάνοντας επαναλαμβανόμενες δηλώσεις τις τελευταίες μέρες. Και μάλιστα επιτιθέμενος σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.

Η χθεσινή Νέα Δημοκρατία που αναφέρεται στη δήλωση του, ειναι αυτή που έδωσε το χρίσμα στον συνδυασμό του σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Το χρίσμα το οποίο τη μία το θεωρούσε άδειο πουκάμισο και την άλλη απαιτούσε από το κόμμα να το λάβει.

Επίσης είναι αυτή που στην πιο δύσκολη στιγμή της χώρας κατάφερε να την κρατήσει όρθια και να την παραδώσει σε καλύτερη θέση από αυτή που την παρέλαβε. Καθένας πλέον το αντιλαμβάνεται αυτό.

Η σημερινή Νέα Δημοκρατία σέβεται την ιστορία της και προσπαθεί να ενώσει και όχι να διχάσει κατευθυνόμενη από πολιτικές εμμονές.

Ο τόπος μας μικρός και τα γεγονότα πρόσφατα. Και όλοι έχουμε καλή μνήμη.

Υ.Γ. 800 χλμ από την Καλαμάτα είναι η όμορφη Θεσσαλονίκη. Ούτε παραμεθόριος ούτε νησί. Ας κρίνει ο κόσμος.

Περικλής Μαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.