Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Περικλής Μαντάς: «Η λειτουργία του στρατοπέδου της Καλαμάτας δεν μπορεί να εξαρτάται από τις εμμονές του κάθε Υπουργού».

Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου για το στρατόπεδο της Καλαμάτας, είναι άκρως προσβλητικές για τους πολίτες της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Αποδεικνύεται για......

ακόμη μια φορά, ότι η στρατηγική του Υπουργού για τη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων στη χώρα μας, διακατέχεται από στοιχεία ρεβανσισμού και πολιτικού τυχοδιωκτισμού.
Του επιστρέφουμε τις ειρωνείες, τις προκλήσεις και τις ανιστόρητες εκφράσεις.

Το στρατόπεδο της Καλαμάτας ήταν, είναι και θα παραμείνει άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Έχουν δαπανηθεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή του και αποτελεί ένα κόσμημα για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Η Πελοπόννησος διαχρονικά, φιλοξενεί στρατόπεδα τα οποία έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινότητα των πολιτών και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Κάθε προσπάθεια, από οποιονδήποτε, που θα προσπαθήσει να διαταράξει αυτή την ισορροπία, θα βρει αντιμέτωπους όλους μας.

Περικλής Μαντάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.