Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Απoκατάσταση της Αλήθειας για το γήπεδο μπάσκετ στους Αρμενιούς.

Παράπονα για δημοσίευμα μηνύματος αναγνώστη (του οποίου τα στοιχεία μας είναι γνωστά) δεχτήκαμε τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας Γιάννη Μερκούρη στο περιθώριο του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Το δημοσίευμα του .....

αναγνώστη μας όπως ήταν λογικό περιήλθε σε γνώση του κ. Μερκούρη ο οποίος για αποκατάσταση της αλήθειας, είπε πως ο Δήμος Τριφυλίας δεν έχει καμία σχέση με την κατασκευή του γηπέδου Μπάσκετ στους Αρμενιούς, και η κατασκευή του οφείλεται σε χρήματα των ιδίων των Αρνενέων. Είναι δηλαδή χορηγία και ο Δήμος δεν έχει επιβαρυνθεί με κανένα ποσό από τον προϋπολογισμό του.

Μετα και από επικοινωνία που είχε το Φιλιατρά News με τον επιστολέα του άρθρου μας ανέφερε ότι ζητάει συγνώμη σε αυτούς που "παρεξηγήθηκαν" από το δήμο Τριφυλίας, όντως θα ήταν άδικο να μη φανερωθεί η αλήθεια γιατί θα ήταν πολύ βαρύ να είναι αυτό το γεγονός πραγματικότητα.

Η αγανάκτηση όμως παραμένει για την αδιαφορία που κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν υπάρχει.
Αν έχετε απορία ρωτήστε τους απλούς πολίτες, πολλά μπορούν και να πουν και να γράψουν οι δύο πλευρές.

Το θέμα όμως είναι τα έργα που κάνει ο καθένας και εμείς δεν βλέπουμε έργα, βλέπουμε τα Φιλιατρά να μαραζώνουν και ευτυχώς για το Δήμο που υπάρχει ο κ. Καναλουπίτης στα Φιλιατρά και κρατάει τις ισσοροπίες, προσπαθώντας να βάλει μια τάξη.

Μην επαναπαύονται εκεί όμως γιατί σε λίγο οι διαμαρτυρίες θα είναι περισσότερες από περισσότερους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.