Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

KYPARISSIA FOOTBALL CUP

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κυπαρισσία που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τριφυλιακής έδρας, μεταξύ των ακαδημιών των ομάδων:

Πανηλειακού,
ΑΟ Κυπαρισσίας,
Αιαντας Καλαμάτας,
Πατίστα Καλαμάτας,
Ολυμπιακός Ζαχάρως,
Ηρακλής Καλαμάτας.

Το τουρνουά διήρκεσε δυό μέρες (Σάββατο 7/5 και Κυριακή 8/5) και πλημμύρισε από κόσμο στην Κυπαρισσία όπου και φιλοξενήθηκαν οι προσκεκλημένες ομάδες. Για την ιστορία, πρώτη ομάδα στο τουρνουά αναδείχθηκε με διαφορά ο Πανηλειακός, δεύτερη ο ΑΟΚυπαρισσίας και τρίτη ο Αίαντας Καλαμάτας.

Την απονομή των πλακετών για τον Αίαντα Καλαμάτας έκανε ο Πρόεδρος του ΑΟΚ κ. Γιώργος Φωτεινός παρουσία πλήθος κόσμου, για τον ΑΟ Κυπαρισσίας στον αρχηγό της ομάδας Γ. Αρβανίτη έκανε η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Πανουσιοπούλου, ενώ για τον Πανηλειακό το έπαθλο παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜεσσηνίας κ. Γ. Οικονομίδης ο οποίος μίλησε για ένα θεσμό με αξία που αναδεικνύονται ταλέντα για το ποδόσφαιρο προτρέποντας τα σωματεία να στηρίξουν ανάλογους θεσμούς.
ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μεγάλη συγκίνηση όμως ήρθε όταν απονεμήθηκε η Ειδική τιμητική πλακέτα στον παίκτη του ΑΟΚυπαρισσίας Βασίλη Παπαγεωργίου ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο 17χρονος άσσος προέρχεται από τις ακαδημίες του τοπικού ιστορικού σωματείου και πέρσι εντάχθηκε στην ακαδημία του θρυλικού σωματείου συμμετέχοντας σε σημαντικούς αγώνες.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος του φορέα Άθλησης του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ο οποίος μάλιστα είχε μαθητή του τον 17χρονο παίκτη. Ο κ. Κανελλόπουλος ευχαρίστησε για την αρωγή του τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατσίβελα που απουσίαζε μεταφέροντας την στήριξη του δήμου στον αθλητισμό, ενώ ευχαρίστησε τις διοικήσεις των σωματείων, των γονιών, των νεαρών παικτών που σε δύσκολους καιρούς δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Για την ιστορία ο τελικός αγώνας μεταξύ Πανηλειακού και ΑΟΚ έληξε με 3-0. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους αγώνες και από την τοπική κοινότητα Κυπαρισσίας η κα Παναγιώτα Τζαβέλλα, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου, προπονητές μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Μαντζούνης και παράγοντες ομάδων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.