Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

KYPARISSIA FOOTBALL CUP

Ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης –Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ διοργανώνουν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου το KYPARISSIA FOOTBALL CUP . Είναι ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά για 16χρονους αθλητές στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες:


ΑΟ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ

ΑΟΚΠ ΠΑΤΙΣΤΑ

ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ

Α Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας. Το Σάββατο 7 Μαΐου θα ξεκινήσουν από στις 9:30 το πρωί και θα διαρκέσουν ως τις 10 το βράδυ, ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου που θα γίνουν οι τελικοί, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30 και θα ολοκληρωθούν στις 2 το μεσημέρι. Μαζί με τις απονομές των νικητριών ομάδων ο Δήμος Τριφυλίας θα τιμήσει τον 17χρονο Βασίλη Παπαγεωργίου, ποδοσφαιριστή που αναδύθηκε από τις ακαδημίες του Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και τώρα ανήκει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όσοι έρθουν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες πολύ καλού επιπέδου και να θαυμάσουν τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση και αγωνίζονται για μια θέση στην Εθνική ομάδα. Ο Αθλητικός Φορέας του Δήμου Τριφυλίας με αρωγούς τον ΑΟΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, υπόσχονται μια αξιόλογη διοργάνωση και μια ποδοσφαιρική γιορτή που θα χαρούν μικροί και μεγάλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.