Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Επιστολή Αναγνώστη Η απόλυτη απαξίωση των Φιλιατρών


Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να πούμε, τι γίνετε σε αυτόν το «δήμο» Τριφυλίας;
Γνωρίζουν οι διοικούντες ότι υπάρχει και μία πόλη μέσα σε αυτόν που .....

λέγεται ΦΙΛΙΑΤΡΑ;

Εν συντομία γιατί και εμείς έχουμε κουραστεί από την κοροϊδία, έχουμε πει και είναι αυτονόητο ότι ο αθλητισμός και οι εγκαταστάσεις του σε μία πόλη είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ειδικά όταν υπάρχουν και ακαδημίες, να μας εξηγήσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι αυτήν τη κίνηση που καλύτερα να μη τη χαρακτηρίσουμε, να πλαστικοποιήσουν το γήπεδο καλαθοσφαίρισης στους Αρμενιούς κάνοντας αθόρυβα εγκαίνια και να προετοιμάζουν άλλα δύο ανοιχτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης, όταν φωνάζουμε εδώ και χρόνια ότι τα γήπεδα στα Φιλιατρά είναι σε άθλια κατάσταση, σχεδόν ανύπαρκτα.

Επειδή ότι και να πούμε παραπάνω σας δίνει αξία που ασχολιόμαστε μαζί σας , σας λέμε ντροπή σας και με αυτά που κάνετε γινόσαστε προκλητικοί.

Δεν είπαμε να μη φτιάξετε και αυτό το γήπεδο, όχι όμως όταν σε αυτό που σας ζητάμε εμείς, το επισκέπτονται 100 άτομα εβδομαδιαίος.

Απαντήστε επιτέλους στα Φιλιατρινόπουλα που χαζεύουν το γήπεδο κρεμασμένα από τα σύρματα, τουλάχιστον πείτε τους να ξέρουν για να μην ελπίζουν, « εσείς παιδάκια μου είστε από τα Φιλιατρά, δεν ασχολούμαστε μαζί σας».


Σημείωση:
Οι δυο πρώτες φωτογραφίες είναι από το γήπεδο στους Αρμενιούς και οι υπόλοιπες τρεις από το "γήπεδο" στα Φιλιατρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.