Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η Εράνη αξίζει και πρέπει να ξανακερδίσει την χαμένη θέση της.

Σημαντική είναι η αυριανή Γενική συνέλευση για την περαιτέρω πορεία της Εράνης αφού τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν την ομάδα στην Α1 Τοπική την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά διορθώθηκαν, υπήρξε πολύ καΛυτερού κλίμα στην ομάδα και φέτος κατάφερε να επιστρέψει στην Α Τοπική και ταυτόχρονα να καtακτήσει το πρωτάθλημα.

Το ευτύχημα για ......

την Εράνη είναι ότι μεγάλη στήριξη στην όλη προσπάθεια που γίνεται προσφέρουν απλώχερα δύο παιδιά της που έχουν δισπρέψει σε Ελλαδα και Εξωτερικό. Και φυσικά αναφέρομαι στον Σωτήρη Λυμπερόπουλο ο οποιος είναι ενεργό μελος της ομάδας με συμμετοχή στον αγώνα αλλα και στον παλαίμαχο παιχταρά μας με διεθνή καριέρα τον Νίκο τον Φρούσο.

Παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία που ο λόγος τους πρέπει να είναι για όλη την διοίκηση σαν ευαγγέλιο.
Η επιστροφή της Εράνης στην Α Τοπική Κατηγορία ασφαλώ ς δεν σημαίνει ότι έχει γίνει ομαδάρα που φέτοςβαζειπλώρη ξανά για πρωτάθλημα. Η ομάδα χρειάζεαι δούλεμα, υπομονή καλό χρίσιμο και αφου δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε να δουμε τι κινήσεις προς τα επάνω μπορουν να γίνουν.

Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό.
Η ομάδα της Εράνης αλλα και η διοίκηση χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της. Του κόσμου που μπορεί να της δώσει την δύναμη και να την ντοπάρει για να αποδίδει.
Να είναι δηλαδή ο 12ος παίκτης της.
Όλοι παρέα μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να κάνει την υπέρβαση, να δώσει το κατι παραπάνω με την παρουσία μας και μόνο σε κάθε αγώνα. Με αυτή την μικρή οικονομική συμμετοχή όλων μας για εισητήριο.

Ακόμα και στην αυριανή συνέλευση μπορεί να μπει το λιθαράκι να γίνει η ομάδα ξανα δυνατή και να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Η Εράνη είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ. Κανείς άλλος.
Να το θυμάστε αυτό.
Συμμετέχουμε όσοι περισσότεροι γίνεται στην αυριανή Γενική Συνέλευση της ομάδας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών στις 19:30. Η Εράνη μας χρειάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.