Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Κυπαρισσία: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός αποκατάστασης των ζημιών στο λιμάνι.

Το λιμάνι της Κυπαρισσίας αποτελεί από τη φύση του προϋπόθεση, αλλά και μία μεγάλη δυνατότητα για την ανάπτυξη της περιοχής ,όχι μόνον του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Κυπαρισσιακού Κόλπου .

Είναι προφανές ότι .....

υπό τις σημερινές συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει προοπτική. Έτσι η Δημοτική Αρχή σε απόλυτη συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά, ξεκίνησε το σχεδιασμό των έργων αποκατάστασης του μεγάλου λιμανιού μας. Η αποκατάσταση των ζημιών στον προσήνεμο μόλο έχει αποτελέσει την προτεραιότητα των ενεργειών που επιβάλλονται για την αναβάθμιση του.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Οικονομίας –Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Χαρίτση για την κατανόηση της σημαντικότητας του έργου και τη μεγάλη του συμβολή στην επιλογή και χρηματοδότησή του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με την παράλληλη δημιουργία του σχεδίου ανάπτυξης (master plan) του λιμένος Κυπαρισσίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Τριφυλίας και του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας συνεχίζουμε την προσπάθεια για να βρει η ελπίδα προοπτική, συνεχίζουμε να ενεργούμε για την ενίσχυση του πλεονεκτήματος της γεωγραφικής θέσης της Τριφυλίας.

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτό το έρμο Αλλιευτικό καταφύγειο της Μαραθούπολης έχει βρυκολακιάσει απο τα πολλά λόγια......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.