Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Παραλήρημα Θεοδωρίδη: “Χάσαμε στην παρωδία του τελικού”. Εξαπέλυσε επίθεση στον Κοντονή

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για εξευτελισμό του Κυπέλλου και τελικό παρωδία -μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ- ενώ εξαπέλυσε “βόμβες” κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, τον οποίο χαρακτήρισε “κατάρα για το ποδόσφαιρο”.

“Είναι ντροπή .....

που έγινε ο τελικός. Εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τον τελικό θα μέναμε εκτός ευρώπης. Θα γινόταν Grexit. Κάναμε υπηρεσία στην πατρίδα μας. Ας το χαρεί ο κύριος Κοντονής ο οποίος όρισε τους διαιτητές. Το έχετε ξαναδεί αυτό το πράγμα στον κόσμο; Πρέπει να ανοίξει τις τηλεοράσεις να δει πως θα γίνουν οι μεγάλοι τελικοί του Κυπέλλου στην Ευρώπη. Έχει δει τις βαθμολογίες που έχει ο Σιδηρόπουλος στην Ευρώπη με την Μάντσεστερ Σίτι και τα λοιπά;», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: “Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αλλά μόνο σε αυτούς. Συγχαρητήρια και στα δικά μας τα παιδιά που έμειναν και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τελικός ήταν παρωδία. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει. Συγχαρητήρια στον Σίλβα και στους παίκτες, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καθόλου καλοί σήμερα. Από τον κύριο Κοντονή θίγονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Δεν του εύχομαι και του χρόνου γιατί θα είναι κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σας χαρίζω τον κύριο Κοντονή”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.