Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Εράνη Φιλιατρών: Εγινε η Γενική Συνέλευση, της ομάδας. Εκλογές για Νέο Δ.Σ. την Κυριακή 29 Μαΐου

Όλα κύλησαν ομαλά στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της Εράνης που είχε σαν αντικείμενο τον Διοικητικό αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό παρουσία κόσμου που παρευρέθηκε στην Γενική συνέλευση και έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το μέλλον της ομάδας μας,

Μετά από συζήτηση .....

που διεξήχθη, αποφασίστηκε από σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 27 του μηνά να υπάρξει προθεσμία για υποψηφιότητες λόγω λήξης της θητείας του παρόντος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ειδικά την Παασκευή 27 του μήνα υποψηφιότητες θα μπορουν να κατατίθονται και στην Αιθουσα Σημοτικού Συμβουλίου από τις 19:30 έως 21:00.

Στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε οι εκλογές να γίνουν την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 19:00 - έως 21:00 στη αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να δηλωθούν στα τηλέφωνα των κ.κ.

Γιάννη Δρακόπουλο 694 73 27 011

και Νίκο Αραούζο 693 24 84 703.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι οι δραστηριότητες της Εράνης όπως προπονήσεις κλπ κλπ συνεχίζονται κανονικά στο γήπεδο των Φιλιατρών υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Λυμπερόποπυλου.

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα υπάρχει Φιλικό παιχνίδι στην Φιγαλεία με τον Τοπικό Απόλλων με την επίβλεψη του Σωτήρη Λυμπερόππουλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.