Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αυξήσεις στα διόδια από την Τετάρτη (1/6) - Πώς διαμορφώνονται οι νέες τιμές (πίνακες)

Αυξάνονται, από την 1η Ιουνίου, οι τιμές των διοδίων λόγω αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ, από 23% σε 24%.
Οι αυξήσεις στον αυτοκινητόδρομο του ΜΟΡΕΑ είναι μικρές και αφορούν ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.

Συγκεκριμένα, .....

αυξάνονται οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς Σπαθοβουνίου, Νεστάνης, Μάναρη, Καλαμάτας, Πετρίνας, για οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα και για οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μέτρα, ενώ αναπροσαρμόζονται και οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς Καλαμάτας και Πετρίνας για οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα.

Επίσης, οι τιμές αυξάνονται στους πλευρικούς σταθμούς Αρφαρών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, εκτός από δίκυκλα και τρίκυκλα, και στον πλευρικό σταθμό στα Παραδείσια μόνο για οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα.

Από την προαναφερθείσα αναπροσαρμογή προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.