Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σε Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και Μαραθούπολη ο Πάνος Κιάμος για τα γυρίσματα του νέου του Video Clip.


Αμέσως μετά το Πάσχα τα γυρίσματα!

Τα Φιλιατρά, Μαραθούπολη και Γαργαλιάνους επισκέφθηκε το διήμερο 25 και 26 Μαρτίου, τριμελές συνεργείο από την δισκογραφική εταιρία .....

Cobalt Music με την οποία συνεργάζεται ο δημοφιλής Τραγουδιστής Πάνος Κιάμος αποτελούμενο από έναν εικονολήπτη, την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της εταιρίας και τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο προκειμένου να δουν και να φωτογραφήσουν μέρη που θα γίνουν τα γυρίσματα του Video Clip του νέου του τραγουδιού "Στο ποτό".

Όπως πληροφορηθήκαμε χθες ο απόγευμα από πολύ καλό φίλο και αναγνώστη του Φιλιατρά News, η παρέα των τριών συντελεστών το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου διασκέδαζε στα Φιλιατρά στο Club Famous, όπου η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από πολύ φιλικό πρόσωπο του κ. Ρήγου που έτυχε εκείνο το βράδυ να διασκεδάζει στον ίδιο χώρο με την παρέα του.

Όπως ήταν φυσικό, οι δυο γνωστοί συναντήθηκαν και μετά από τις απαραίτητες συστάσεις, οι δυο παρέες ενώθηκαν σε μία.

Κατά την συζήτηση η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων ανέφερε ότι τα τρία στελέχη βρέθηκαν στα Φιλιατρά, προκειμένου να δουν και να φωτογραφήσουν κάποια μέρη από Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και Μαραθούπολη για τα γυρίσματα του νέου video clip του Πάνου Κιάμου.

Μάλιστα τόσο στην Μαραθούπολη όσο και τα Φιλιατρά, έχουν κάνει επαφή με ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων με τους οποίους έχουν συμφωνήσει για τα γυρίσματα που θα βρίσκεται και ο δημοφιλής Καλλιτέχνης για τις ανάγκες του VideoClip τα οποία θα γίνουν 10 με 12 Μαΐου σε Φιλιατρά Μαραθούπολη και Γαργαλιάνους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γυρίσματα θα γίνουν και στο μαγευτικό μπαλκόνι του Ιονίου, στον προφήτη Ηλία των Γαργαλιάνων όπου η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων, έμεινε μαγεμένη από την θέα που αντίκρισε, έχοντας στην κυριολεξία ολόκληρο τον Μεσσηνιακό κάμπο στα πόδια της και την νήσο Πρώτη με το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, κυριολεκτικά σε πρώτο πλάνο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Video Clip του Πάνου Κιάμου, θα είναι το τρίτο που θα γυριστεί στην περιοχή μας, καθώς σε Φιλιατρά και Αγρίλη έχουν ήδη γυριστεί πριν δυο χρόνια, δύο Video Clip της λαϊκής τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου. Το «Γαμώτο σε λίγο ξημερώνει» και το «Come Back».

Απ’ ότι φαίνεται η περιοχή από τον Αγρίλη Φιλιατρών μέχρι την Costa Navarino είναι δυνατός πόλος έλξης με πανέμορφα μέρη για γυρίσματα Video Clip.

Άντε με το καλό να έρθει και ο Πάνος Κιάμος.

------------------------------------------------------------

Πρωταπριλιάτικο ψέμα η παρούσα είδηση.... δείτε εδω την αποκατάσταση της αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.