Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Σοκ: Η FIBA αποβάλλει την Ελλάδα!

Τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είναι «θύματα» της κόντρας FIBA - EUROLEAGUE...

Ο πόλεμος της FIBA και της Euroleague με αφορμή τις διασυλλογικές διοργανώσεις έχει ξεκινήσει για .....

τα καλά και «θύμα» του, επισήμως, είναι η Ομοσπονδία της Σλοβενίας.

Οι Σλοβένοι την Παρασκευή (15/4), παρέλαβαν επιστολή από την FIBA στην οποία αναγράφεται ότι αποκλείονται από κάθε τουρνουά ανδρών. Ο λόγος είναι η συμμετοχή των ομάδων της Αδριατικής Λίγκας, αποφάσισαν να επιλέξουν να αγωνιστούν με την αντιμαχόμενη πλευρά!

Επ' ακριβώς αναφέρεται πως η Ομοσπονδία «χάνει αυτομάτως το δικαίωμα να συμμετάσχει στις διοργανώσεις εθνικών ομάδων ανδρών της FIBA Europe, όπως το Ευρωμπάσκετ 2017».

Την επιστολή υπογράφει ο Καμίλ Νόβακ, εκτελεστικός διευθυντής της FIBA Europe.

Εν τω μεταξύ ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ ανέφερε σε tweet του, αργά το βράδυ της Παρασκευής, πως ακόμη 13 εθνικές ομάδες θα ακολουθήσουν την ίδια τιμωρία και μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδος!

Ακόμη, τεράστιες δυνάμεις βρίσκονται μέσα σε εκείνες που δεν θα αγωνιστούν, σύμφωνα με το tweet, στο Ευρωμπάσκετ 2017, όπως η πρωταθλήτρια Ισπανία, η Λιθουανία και η Ρωσία. Συγκεκριμένα στο tweet αναφέρονται οι Ομοσπονδίες της Σερβίας, της Κροατίας, της Ρωσίας, της Ισπανίας, της Λιθουανίας, της Ιταλίας, του Ισραήλ, του Μαυροβουνίου, των Σκοπίων, της Βοσνίας, της Σλοβενίας, της Πολωνίας και τη Ελλάδας!

Onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.