Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κας Αλειφέρη για το Πάσχα

Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα, με τα ύψιστα νοήματα της Ορθόδοξης πίστης, της Αγάπης και της Αλληλεγγύης, εύχομαι ολόψυχα να μετουσιωθεί σε πράξη από όλους τους Μεσσήνιους πολίτες για μια καλύτερη και ουσιαστικότερη ζωή.
Με ενότητα και .......

συνοχή στην ελληνική κοινωνία και στη χώρα.

Σε αυτή την ταραγμένη εποχή, που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται παγκοσμίως, μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μέσα από το διάλογο και τις συνεργασίες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, με κοινή προσπάθεια, επιμονή και σταθεροί στην πορεία μας, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να οδηγηθούμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Με γνώμονα πάντα την Ισονομία και την Ισοπολιτεία, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το παρόν και να κληροδοτήσουμε στο μέλλον, ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, ανάπτυξης και δημιουργίας.

Προστατεύοντας, κυρίως, το πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της ζωής των ανθρώπων, τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών.
Εύχομαι σε όλους, το αναστάσιμο, άσβεστο φως, να μας δείχνει το δρόμο της Ειρήνης, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.